МНОГИМА ОМИЉЕНА ПОСЛАСТИЦА: Рецепт за колач са маком и чоколадом
КОЛАЧ идеалан за сваку прилику
10. 02. 2023. у 18:00
КОРАК ПО КОРАК: Плетена погача - изазов за искусне домаћице (ВИДЕО)
ДОМАЋА погача по традиционалној рецептури
10. 02. 2023. у 15:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЛО ДРУГАЧИЈИ РУЧАК: Ролат од меса који ће одушевити укућане (ВИДЕО)
РОЛАТ од меса је нешто чему ћете се враћати
09. 02. 2023. у 11:00
ОВАКО ГА СИГУРНО НИСТЕ СПРЕМАЛИ: Фино, мекано пециво са виршлама и путером (ВИДЕО)
УКУСНА вечера која се једноставно припрема
08. 02. 2023. у 21:00
ДА ЛИ ЗНАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ГИБАНИЦУ РУЖИЦУ? Хрскава, прелепог укуса, пуна фила (ФОТО/ВИДЕО)
ИДЕАЛНО за доручак
07. 02. 2023. у 13:20
ДОРУЧАК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Спремите наборану гибаницу
АКО СЕ ПИТАТЕ шта да спремите за доручак имамо идеално решење
06. 02. 2023. у 21:00
МЛЕЧНА ПОГАЧА: Пенаста и фантастичног укуса ( ФОТО/ВИДЕО)
ТОЛИКО је укусна, да ћете желети парче више
06. 02. 2023. у 15:00
САТАРАШ СА МАКАРОНАМА И ПРАЗИЛУКОМ: Оброк готов за 30 минута
Овај ручак је идеалан уколико немате пуно врмена за припрему оброка.
06. 02. 2023. у 13:30
ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ СА ЛЕШНИЦИМА ВРХУНСКОГ УКУСА: Ако волите слатко, ово је идеалан колач
АКО СТЕ У ПОТРАЗИ са новим рецептом, имамо савршено решење.
07. 02. 2023. у 12:00 >> 17:11
ТАЈНА ЈЕ У НАЧИНУ СЛАГАЊА: Кромпир из рерне на ДРУГАЧИЈИ НАЧИН - а све састојке вероватно и сад имате у кухињи
КРОМПИР заиста може да се прави на много начина. Зато испробајте и ову варијанту
05. 02. 2023. у 09:00
БАКА ЈЕЛИН РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНУ ПИТУ ПРОЈАРУ: Непоновљивог укуса, тражиће се парче више (ВИДЕО)
НЕЋЕТЕ моћи да јој одолите
04. 02. 2023. у 07:51
ПИЛЕЋИ ПАПРИКАШ СА КНЕДЛАМА: Рецепт за здрав оброк "на кашику" уз обавезну проју (ВИДЕО)
РАЈ за уста и стомак.
03. 02. 2023. у 21:00
РЕЦЕПТ КОЈИ ОДОЛЕВА ВРЕМЕНУ: Спремите куглоф и обрадујте укућане (ФОТО)
ПОТРЕБНО је само да умутите састојке и куглоф је на корак од готовог колача
03. 02. 2023. у 16:34
ПОГАЧА СА ЉУТИМ ЧВАРЦИМА: Рецепт за најмекшу пуњену фокачу (ВИДЕО)
ПОГАЧА која је одлична за све прилике
03. 02. 2023. у 14:40
ЗА ТИЛИ ЧАС: Пун послужавник финог мирисног пецива - кифлице са сиром неодољивог укуса (ВИДЕО)
САВРШЕНА идеја за доручак, ужину и вечеру.
31. 01. 2023. у 22:00
Идеја за савршен ручак: Бака Јелин специјалитет спреман за неколико минута - Мало другачије пуњене паприке (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
Ručak spreman za tren oka
29. 01. 2023. у 12:49
СТАРИНСКЕ КОКОС КИФЛИЦЕ ГОТОВЕ ЗА ПОЛА САТА: По рецепту наших бака
Маргарин отопите на лаганој температури, па додајте шећер. Мешајте док се шећер не отопи, затим додајте јаја и прашак за пециво.
29. 01. 2023. у 10:23
КОМПОТ ОД ЈАБУКА И ШЉИВА: Посластица коју су спремале наше баке
Компот је популарни напитак у хладнијим месецима, а због високог садржаја витамина изузетно је здрав. Препоручује се и деци и старијама. Може се правити од свежег или сувог воћа. Компот ће пробудити ваше успомене на детињство, а такође је и укусан, крепи чак и ако имате грип.
28. 01. 2023. у 20:00
РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца
У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.
27. 01. 2023. у 18:41
Специјалитет из бака Јелине кухиње: Кромпир са месом и пиринчем освојиће вас на први залогај (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
Мало другачија идеја за ручак
27. 01. 2023. у 17:59
ЗИМСКО ЈЕЛО: Рецепт за купус са сувим ребрима и сланином (ВИДЕО)
Право из бакине кухиње1 стиже рецепт за преукусан ручак који ће одушевити целу породицу.
26. 01. 2023. у 19:05
ДОМАЋЕ ЋУФТЕ: Богат ручак за 500 грама меса
Месо сједините са јајетом, па додајте ситно исецкани црни и изгњечен бели лук, соду бикарбону, со, бибер и биљни зачин.
26. 01. 2023. у 18:37
ОБИЧАЈ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Бареница са сувим месом за српску Нову годину (ФОТО)
Бареница са сувим месом је традиционални специјалитет са Косова и Метохије. Иако је рецепт врло једноставан, свака домаћица има нешто од своје маме или баке што њену бареницу која се традиционално доручкује првог дана српске Нове године чини посебном.
13. 01. 2023. у 13:38