ОВАКО ПЕКАРИ ПРАВЕ НАЈМЕКШЕ ПОГАЧИЦА ИКАД: Трик који ће вас ОДУШЕВИТИ, зато што је тако једноставан
Најмекше погачице свих времена добијају се тако једноставно да просто нећете веровати док не пробате.
Састојци:
- 125гр путера или маргарина
- 40гр. квасца
- 1 јаје
- 300мл. јогурта
- 100мл воде
- 3 кашике брашна
- 900гр. брашна
За преливање
- 100мл. маслиновог уља
- 200-250гр. јогурта
- За посипање сусам, лан
Припрема:
Умутите тесто од брашна, воде, јогурта, квасца и путера. Направите мале јуфкице које ћете лагано премесити и ставити у ватросталну чинију па налити са 250 грама јогурта. Оставите да одстоје око пола сата. Затим их пребаците у плех, па пеците око пола сата на 200 степени Целзијуса.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ЂОКОВИЋ ОТКРИО: Отровали су ме у Аустралији, имао сам висок ниво тешких метала у крви
НАЈБОЉИ српски тенисер Новак Ђоковић открио је да је пре три године када је депортован из Аустралије отрован храном у имиграционом хотелу, где је био смештен.
09. 01. 2025. у 21:40
АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)
РУСИЈА наставља да продире дубље у Украјину и враћа сопствену територију у Курској области, показују најновије мапе са украјинског ратиша које је објавио Институт за проучавање рата (ISW).
09. 01. 2025. у 20:45
ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША МОРА НА ОПЕРАЦИЈУ: Срце оптерећено, одузима јој снагу - иде под нож
ПЕВАЧИЦА је раније признала да никада није била довољно храбра да оде под нож због овог проблема.
10. 01. 2025. у 10:32 >> 13:51
Коментари (0)