Некада су кифлице спремале наше баке, или сте их наручивали из пекаре, али данас постоји толико једноставних рецепата, који гарантују успех. Ако волите да их једете, предлажемо да испробате и овај рецепт за кифлице пуњене сланином и зденка сиром. Обавезно их пре печења премажите мајонезом, а након тога и путером, јер ће бити невероватно мекане.
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
Коментари (0)