ПОГАЧИЦЕ СА БУНДЕВОМ: Савршено пециво за почетак дана
25. 09. 2024. у 08:00
Припремају се једноставно, а укусом ћете сигурно бити одушевљени.
Повезане вести

ПОГАЧИЦЕ ОД САМО 4 САСТОЈКА: Брзе и укусне, за савршен почетак дана
Праве се лако, а никад укусније.
20. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

ЦАРСКА ПИТА: Најједноставнија, а најукуснија, омиљена на свим трпезама
Царска пита је идеалан избор за јутарњи оброк, једноставна за припрему, хранљива и савршена за све узрасте. Овај брзи рецепт са кукурузним брашном и богатством сира, шунке и поврћа одушевиће целу породицу!
10. 04. 2025. у 07:00

БРЗ И УКУСАН ДОРУЧАК: Најукусније пица панцероте
Топле, мекане и веома укусне пица панцероте са два пикантна фила које ће вас освојити већ код првог залогаја.
03. 04. 2025. у 07:00

НАЈЛЕПШИ СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ЦИЦВАРУ: Јело које греје душу, засити, и носи у себи дух традиције
Цицвара је једно од оних старинских јела на које нас подсећају мириси детињства и топлина домаће кухиње.
29. 03. 2025. у 07:00

ПЕЦИВО ПО МЕРИ СВИХ УКУЋАНА: Пужићи са сиром, савршен топли и мирисни доручак
Домаћи пужићи са сиром су мекани и ваздушасти, идеални за доручак или вечеру.
28. 03. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)