ПРОБАЈТЕ - додајте само једно.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
ВАЛДОРФ САЛАТА: Најукуснија комбинација на свету
Испробајте рецепт за чувену америчку салату која је обавезна на свим слављима.
14. 11. 2024. у 14:01
ГОВЕЂИ ГУЛАШ СА ДОМАЋИМ КНЕДЛАМА: Гурмански ужитак коме нећете одолети
Гулаш је одлична ствар ако вам је потребно јело за више дана.
14. 11. 2024. у 10:00
ПОГАЧИЦЕ ОД ПИРЕ КРОМПИРА И СИРА: Идеалне за доручак или ужину
Пробајте ове укусне погачице, одушевићете се.
14. 11. 2024. у 07:00
БРЗ И ЛАГАН ДЕСЕРТ КОЈЕМ СЕ СВИ РАДО ВРАЋАМО: Сутлијаш, омиљена посластица која подсећа на детињство
Рецепт за омиљени десерт свих генерација.
13. 11. 2024. у 19:30
Коментари (0)