ДОДАЈТЕ САМО ЈЕДАН САСТОЈАК И УЖИВАЈТЕ У РУЧКУ: Нема више надимања од пасуља!
ПРОБАЈТЕ - додајте само једно.

Фото Shutterstock
Пасуљ многи не воле због надимања, ево како да то постане прошлост.
Додајте само један зачин и једите колико желите.
Око 20 минута пред крај кувања, шерпи у којој се кува пасуљ додајте пар листића нане.
Неће изменити укус пасуља и неће бити надимања.

Фото Shutterstock
(Trpeza)
Препоручујемо

ОВО ЈЕ ИДЕАЛАН РЕЦЕПТ ЗА ШТЕДЉИВЕ ДОМАЋИЦЕ: Џигерица печена са јабукама (ВИДЕО)
27. 02. 2024. у 10:00

ПУТИН О ИСПОРУЦИ "ТОМАХАВКА": Ако Украјина нападне оружјем дугог домета, одговор ће бити запањујући
АКО Украјина покрене нападе оружјем дугог домета на Русију, одговор ће бити запањујући, изјавио је данас руски председник Владимир Путин.
23. 10. 2025. у 17:59

СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38

СПАВА ПОРЕД ВЦ ШОЉЕ БЕЗ ПОКЛОПЦА Хаос у затвору где је Саркози, вичу му: "Осветићемо Гадафија!" Посебан третман за бившег председника
"СВИ затвореници праве буку, вичу, лупају по зидовима..."
22. 10. 2025. у 15:32
Коментари (0)