НАЈЛЕПША ТЕХНИКА ШАРАЊА ЈАЈА: Вулкан јаја изгледају као уметничка дела, а припрема никад лакша, све што вам треба већ имате
01. 05. 2024. у 13:00
Вулкан јаја нису толико позната, али уверени смо да ће вам се допасти - не само што је резултат предиван, већ је и ово идеална метода за забаву деце.
Повезане вести

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

СПРЕМИТЕ ПАЛЕНТУ КАО ИТАЛИЈАНИ: Тако је укусна да јој нећете моћи одолети (ВИДЕО)
ИТАЛИЈАНИ једу паленту са грилованим поврћем или месом, на овај начин не угоје се ни грам.
31. 05. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ КАРПАТИ: Изгледа као из посластичарнице, а прави се лако (ВИДЕО)
КАРПАТИ колач је кремаст, лаган и визуелно импресиван десерт који подсећа на планинске врхове по којима је и добио име.
30. 05. 2025. у 11:00

ЈЕДАН БРЗИ, А УКУСАН ОБРОК: Медаљони од тиквица са ћурећим месом
МЕДАЉОНИ од тиквица са ћурећим месом су лагано, сочно и здраво јело.
30. 05. 2025. у 09:00

МЕКЕ, МИРИСНЕ И ГОТОВЕ ЗА ЧАС -Погачице од кромпира и сира (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ за брзе погачице – оне су мини и идеалне за доручак, ужину или као грицкалица уз чашу јогурта.
30. 05. 2025. у 07:00

МИРИСНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Штрудла са ванил кремом
НЕОДОЉИВА посластица у савршеном споју укуса.
29. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)