УОЧИ Ускрса, који славимо у недељу, тезге на пијацама и у продавницама крцате су јајима свих класа и порекла.
Повезане вести

МОЋ ЧУВАРКУЋЕ: Зашто се прошлогодишња закопава под дрво? -како традиција налаже
ТАКО ПРИРОДА иде природи, а ми новим започињено нови годишњи круг..
15. 04. 2025. у 18:38

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ПУФНАСТЕ И МЕКАНЕ, МОГУ ДА СТОЈЕ ДАНИМА: Погачице са чварцима (ВИДЕО)
ЧВАРКЕ не воли свако, али зато погачице са чварцима сви обожавају.
22. 07. 2025. у 15:00

СЛАТКИШ КОЈИ СЕ У СВАКОЈ СРПСКОЈ КУЋИ СПРЕМА ВЕЋ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Сутлијаш (ВИДЕО)
ВРСТА слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
22. 07. 2025. у 13:00

ЗА УКУСНЕ МАЛЕ ЗАЛОГАЈЕ: Овај намаз од краставца је одличан (ВИДЕО)
КАДА вам треба нешто брзо и другачије.
22. 07. 2025. у 12:37

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21
Коментари (0)