УОЧИ Ускрса, који славимо у недељу, тезге на пијацама и у продавницама крцате су јајима свих класа и порекла.
Најновије из рубрике

КРЕМАСТА ЛАЗАЊА СА СПАНАЋЕМ И ПЕЧУРКАМА: Осваја на први залогај
Ако волите лагана, али укусна јела на кашику, ова лазања ће вас освојити на први залогај. Комбинација свежег спанаћа, мирисних печурака и неодољиво кремастог бешамел соса чини ово јело савршеним избором за породични ручак или свечану вечеру. Лако се припрема, а изгледа и мирише као из најбољег ресторана!
30. 09. 2025. у 10:00

ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Шлаг, глазура и савршена сочност
Ако тражите савршену торту која изгледа као из витрине врхунске посластичарнице, а ипак је лако направити код куће, ова чоколадна торта је идеалан избор. Мекана и сочна какао основа, нежан крем од шлага и маскарпонеа, преливени баршунастом чоколадном глазуром – комбинација која се топи у устима.
30. 09. 2025. у 09:00

ХРСКАВА ПИЛЕТИНА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Прилог помфрит и зелена боранија
Сочна пилетина у хрскавом поху, укусан кремасти сос, домаћи помфрит и свежа зелена боранија – комбинација која осваја сваког! Обавезно пробајте – ово је рецепт који вреди поновити! ?
30. 09. 2025. у 08:15

ПЕЧУРКЕ ПУЊЕНЕ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ: Сочан ручак у сваком залогају
Ако тражите јело које је истовремено ароматично, сочно и једноставно за припрему, ове печурке пуњене месом и поврћем ће вас одушевити. Савршене су и за ручак и за топлу вечеру, а уз мало свежег першуна и сир можете их послужити као праву малу посластицу на вашем столу.
30. 09. 2025. у 08:00

ПЕЧЕНА ШАРГАРЕПА СА МЕДОМ И БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за гурмански додатак
Здрава посластица која нестаје брже од кромпира! Овај једноставан рецепт претвара обичну шаргарепу у прави гурмански додатак свакој вечери. Слатка нота меда, арома белог лука и хрскава корица чине да чак и деца траже репризу. Савршено уз месо, рибу или као лагани вегетаријански прилог.
30. 09. 2025. у 07:00
Коментари (0)