ХЛЕБ СА ПАРАДАЈЗОМ - ЧУВЕНО ШПАНСКО ЈЕЛО: Брзо се прави, не кошта пуно, а одлично је и ако постите
Шпанци су познати по томе да имају 2 доручка. Када устану прво једу ћуросе са топлом чоколадом, али то може и да се прескочи.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 кришка хлеба
- маслиново уље
- 1 парадајз
- 1 чен белог лука
Припрема:
На маслиновом уљу пропржите парче хлеба са обе стране док не порумени. Пређите преко хлеба са сировим чено белог лука (пресеците га на пола). Нарендати парадајз. Додајте мало маслиновог уља и морску со. Пробајте и додајте још маслиновог уља/соли ако је потребно. Кашиком ставите смесу од парадајза на хлеб.
(stvarukusa)
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)