Ово је најбољи начин да направите бело месо, а само треба да га лепо зачините, а онда поспете сиром и љутом папричицом, па запечете.
Повезане вести
ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ, СПОЈ МИРИСА И УКУСА: За данашњи ручак пробајте нешто другачије - Кебаб од белог меса
КЕБАБ је чувено турско јело које се прави од млевеног меса.
14. 03. 2024. у 09:30
Најновије из рубрике
СОЧНА ПАЧЕТИНА У СОСУ ОД ПОМОРАНЏЕ: Француски специјалитет који обара с ногу
Идеално се слаже уз пире-кромпир и барено поврће. Пачетина је месо које је савршено за посебне прилике, веома је битно да је припремите на прави начин, како бисте осетили прави укус сочног меса.
03. 06. 2024. у 09:00
НОВОПАЗАРСКЕ МАНТИЈЕ СА СИРОМ И СПАНАЋЕМ: Традиционално јело јединственог укуса
Сваки предео Србије је карактеристичан по неком кулинарском специјалитету. Мантије се повезују са делом око Новог Пазара, одакле заправо оне и долазе.
03. 06. 2024. у 07:00
ХРСКАВО, А ТОПИ СЕ У УСТИМА: Салата од јаја и поврћа са чипсом
Врло су ретки људи који не једу чипс а у овој комбинацији тешко да ће било ко моћи да му одоли.
02. 06. 2024. у 17:00
БАНАНА СПЛИТ: Освежавајући десерт прави се за минут, поједе за трен!
Чувени банана сплит је изузетно лако направити, а у наставку текста прочитајте рецепт за овај летњи десерт.
02. 06. 2024. у 15:00
ЛАЗАЊЕ СА 4 ВРСТЕ СИРА: Нико неће моћи да им одоли
Овако спремљене су остварење снова сваког љубитеља сира.
02. 06. 2024. у 13:00
Коментари (0)