3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Новости онлине

18. 05. 2024. у 07:00

Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Foto: Shutterstock

Избор меса је кључан

Најбитније је да изаберете квалитетно месо и да га исечете како треба. Дебљина око 1 цм је идеална за шницле, а свињско, ћуреће, пилеће и телеће је најбоље за пох. 

Маринада

Битно је да припремите добру маринаду и да месо одстоји у њој минимум сат времена, а најбоље је преко ноћи. Тако ће месо бити сочније, а најбоља маринада се прави од маслиновог уља, белог лука, сока од лимуна и зачинског биља. 

Поховање 

Ако желите да пох буде хрскав, потребно је да маринарно месо уваљате у брашно, па у јаја и на крају у презле. Можете да додате и неке зачине у јаја или брашно како би месо било укусније. Ни сир није лоше решење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИ НАПАЛИ СЕВЕРНО ОД КИЈЕВА: Десетине хиљада људи без струје и воде, Украјинци бесни због недостатка одбране

РУСИ НАПАЛИ СЕВЕРНО ОД КИЈЕВА: Десетине хиљада људи без струје и воде, Украјинци бесни због недостатка одбране

РУСКИ дронови гађали су у четвртак, 25. септембра, кључну инфраструктуру у градовима Чернигов и Нижин на северу Украјине, оставивши десетине хиљада становника без струје и воде.

25. 09. 2025. у 16:56

Коментари (0)