3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Новости онлине

18. 05. 2024. у 07:00

Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Foto: Shutterstock

Избор меса је кључан

Најбитније је да изаберете квалитетно месо и да га исечете како треба. Дебљина око 1 цм је идеална за шницле, а свињско, ћуреће, пилеће и телеће је најбоље за пох. 

Маринада

Битно је да припремите добру маринаду и да месо одстоји у њој минимум сат времена, а најбоље је преко ноћи. Тако ће месо бити сочније, а најбоља маринада се прави од маслиновог уља, белог лука, сока од лимуна и зачинског биља. 

Поховање 

Ако желите да пох буде хрскав, потребно је да маринарно месо уваљате у брашно, па у јаја и на крају у презле. Можете да додате и неке зачине у јаја или брашно како би месо било укусније. Ни сир није лоше решење.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СВАКЕ године, упркос молбама и апелима, велики број људи пали стрљику и на тај начин долази до пожара у којима страдају туђи усеви, али нажалост и животи невиних бића.

27. 06. 2025. у 16:50

Коментари (0)

Тржишта уздрмана, али ова жаба остаје зелена: Wалл Стреет Пепе (WЕПЕ) скаче 84%