3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно
Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.
![3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно 3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно](/data/images/2023-02-11/318322_shutterstock-128715323_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Избор меса је кључан
Најбитније је да изаберете квалитетно месо и да га исечете како треба. Дебљина око 1 цм је идеална за шницле, а свињско, ћуреће, пилеће и телеће је најбоље за пох.
Маринада
Битно је да припремите добру маринаду и да месо одстоји у њој минимум сат времена, а најбоље је преко ноћи. Тако ће месо бити сочније, а најбоља маринада се прави од маслиновог уља, белог лука, сока од лимуна и зачинског биља.
Поховање
Ако желите да пох буде хрскав, потребно је да маринарно месо уваљате у брашно, па у јаја и на крају у презле. Можете да додате и неке зачине у јаја или брашно како би месо било укусније. Ни сир није лоше решење.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ТОРТИЉЕ: Домаће тортиље су много укусније него куповне НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ТОРТИЉЕ: Домаће тортиље су много укусније него куповне](/data/images/2024-02-04/449588_shutterstock-2034813461_t.jpg?time=1715872158)
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ТОРТИЉЕ: Домаће тортиље су много укусније него куповне
16. 05. 2024. у 20:00
![МУШКАРЦИ ЖЕЛЕ ПРИВЛАЧНУ ЖЕНУ, АЛИ БИ ДА ЈЕ ЗАТВОРЕ У КАВЕЗ: Џентлмен са Твитера открио у чему греши јачи пол (ВИДЕО) МУШКАРЦИ ЖЕЛЕ ПРИВЛАЧНУ ЖЕНУ, АЛИ БИ ДА ЈЕ ЗАТВОРЕ У КАВЕЗ: Џентлмен са Твитера открио у чему греши јачи пол (ВИДЕО)](/data/images/2025-01-23/566258_11111_kf.jpg?time=1739027838)
"МУШКАРЦИ ЖЕЛЕ ПРИВЛАЧНУ ЖЕНУ, АЛИ БИ ДА ЈЕ ЗАТВОРЕ У КАВЕЗ": Џентлмен са Твитера открио у чему греши јачи пол (ВИДЕО)
ВОИСЛАВ Илић, познатији као Џентлмен са Твитера, гост је прве епизоде подкаста "Оно право са Маријаном Кутлачом".
08. 02. 2025. у 16:16 >> 16:16
![РАЗБИЈЕНИ СВИ МИТОВИ О НАРОДНИМ ВЕРОВАЊИМА КОД СРБА: За ова народна веровања сигурно нисте знали РАЗБИЈЕНИ СВИ МИТОВИ О НАРОДНИМ ВЕРОВАЊИМА КОД СРБА: За ова народна веровања сигурно нисте знали](/data/images/2025-02-06/570373_1_kf.jpg?time=1738855983)
РАЗБИЈЕНИ СВИ МИТОВИ О НАРОДНИМ ВЕРОВАЊИМА КОД СРБА: За ова народна веровања сигурно нисте знали
РАЗБИЈЕНИ СВИ МИТОВИ О НАРОДНИМ ВЕРОВАЊИМА КОД СРБА: За ова народна веровања сигурно нисте знали
06. 02. 2025. у 16:32
![ЈОЈ, БРАНО МОЈ Емотиван говор на сахрани Мириног сина: Мајка херој, небеска камера и шеретски осмех ЈОЈ, БРАНО МОЈ Емотиван говор на сахрани Мириног сина: Мајка херој, небеска камера и шеретски осмех](/data/images/2025-02-08/571080_mira-banjac-foto-ata-images-a-ahel_kf.jpg?time=1739028061)
"ЈОЈ, БРАНО МОЈ" Емотиван говор на сахрани Мириног сина: "Мајка херој, небеска камера и шеретски осмех"
"ЖЕЛИМ ти, Брано, да пронађеш неке нове војвођанске салаше и да слушаш неку лепу музику."
08. 02. 2025. у 16:20
Коментари (0)