ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
30. 09. 2024. у 08:00
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
Повезане вести

ТОПИ СЕ У УСТИМА, ОВАЈ УКУС ДУГО НЕЋЕТЕ ЗАБОРАВИТИ: Трик француског кувара за најбољи кромпир икад (ВИДЕО)
НАЈБРЖИ ручак икад - сланина + кромпир и тајна француских кувара.
11. 06. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

СОЧНИ ПАТЛИЏАН СА ТИКВИЦАМА И МЕСОМ: Рецепт за таву са млевеним месом и поврћем
Јело пуно боја и укуса – печени патлиџан и тиквица у комбинацији са млевеним месом, паприкама и парадајз сосом стварају савршену таву за породични ручак
28. 08. 2025. у 21:40

ПИЛЕЋА ЏИГЕРИЦА СА ПАПРИКОМ И КРОМПИРО: Рецепт за домаћи специјалитет.
Једноставно, укусно и хранљиво јело које спаја традицију и топлину домаће кухиње.
28. 08. 2025. у 06:53

ХЛАДНА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Рецепт за савршену чоколадну торту
Лагана, кремаста и освежавајућа – ова хладна чоколадна торта без печења идеалан је избор за све љубитеље чоколаде. Савршена је и за свечане прилике и за брз, сладак ужитак код куће.
27. 08. 2025. у 11:49

ПИЛЕЋА ЧОРБА: Топло јело за било које доба године
Пилећа чорба је укусно и топло јело које прија у свако доба године. Лака је за припрему, а увек нас подсети на домаћу кухињу.
23. 08. 2025. у 10:00

МАЛИНА ТОРТИЦА: Једноставан рецепт за савршену слатку паузу
Лагана, освежавајућа и неодољиво кремаста – ова малина тортица је савршен десерт за сваку прилику. Брза је за припрему, а изгледа као да је стигла из витрине најлепше посластичарнице.
23. 08. 2025. у 09:00
Коментари (0)