ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
30. 09. 2024. у 08:00
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
Повезане вести

ТОПИ СЕ У УСТИМА, ОВАЈ УКУС ДУГО НЕЋЕТЕ ЗАБОРАВИТИ: Трик француског кувара за најбољи кромпир икад (ВИДЕО)
НАЈБРЖИ ручак икад - сланина + кромпир и тајна француских кувара.
11. 06. 2025. у 11:00

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ЈЕДНО ОД НАЈОМИЉЕНИЈИХ ЈЕЛА: Најбољи трик за најукусније поховано бело месо
УМЕСТО јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше него икад.
18. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕН СУ ЛЕТЊИ ДЕСЕРТ: Крофнице као са плаже
БРЗА посластица која мирише на лето.
18. 07. 2025. у 15:52

САЛАТА СА ТУЊЕВИНОМ, ЈАЈЕТОМ И СПАНАЋЕМ: Одлична за летње дане
Данас са вама делимо рецепт за лагану салату, пуну протеина и витамина и савршену за летњи ручак или вечеру.
18. 07. 2025. у 11:00

БРЗА ЛЕТЊА ПИТА: Мирише тако да нико не остаје равнодушан
Лето је време за лаке и укусне оброке, а ова брза пита са парадајзом, фетом и шунком је управо то – савршена комбинација свежине, кремастог укуса и хрскавог теста. Идеална је као ручак, вечера или чак пикник оброк. Спрема се зачас, а мирише тако да нико не остаје равнодушан.
18. 07. 2025. у 09:00

КИФЛИЦЕ СА ЕУРОКРЕМОМ: Рецепт који ће вас одушевити
Мирис домаћих кифлица који се шири кухињом, а унутра – кремасто изненађење! Ове мекане, мирисне кифлице пуњене еурокремом прави су хит за доручак, ужину или слатко дружење уз кафу. Брзо се праве, још брже нестану!
18. 07. 2025. у 08:00
Коментари (0)