РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
06. 10. 2024. у 07:00
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
Повезане вести

ТОПИ СЕ У УСТИМА, ОВАЈ УКУС ДУГО НЕЋЕТЕ ЗАБОРАВИТИ: Трик француског кувара за најбољи кромпир икад (ВИДЕО)
НАЈБРЖИ ручак икад - сланина + кромпир и тајна француских кувара.
11. 06. 2025. у 11:00

САЛАТА СА ЈАЈИМА, СИРОМ И ШУНКОМ: Постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали
Салата са јајима, сиром и шунком врло је ароматична и заситна, а одлична алтернатива руској салати.
27. 04. 2025. у 13:00

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА КОМПЛЕТ ЛЕПИЊУ: Како да сами направите најбољи доручак на свету
Специјалитет западне Србије, комплет лепиња, нашла се недавно на првом месту листе најбољих јела познатог међународног кулинарског магазина.
25. 04. 2025. у 07:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ИДЕАЛНА ЗА ЛЕТЊЕ ДАНЕ И ЛАГАНЕ ОБРОКЕ: Салата од плавог патлиџана са белим луком
ОВА салата је одличан прилог уз месо, рибу или само уз парче хлеба.
10. 07. 2025. у 16:19

ТАКО ЈЕДНОСТАВНО, А ТАКО УКУСНО! Брза банана торта са богатим филом
ИДЕАЛАН је избор за све који воле слаткише с воћном нотом и раскошним слојевима - прави десерт за посебне прилике.
08. 07. 2025. у 19:25

ОСВЕЖАВАЈУЋА И ЛАГАНА: Летња крем чорба са тиквицама и црвеним сочивом
ЧОРБА коју ћете стално правити. Лагана, кремаста чорба са тиквицама. Иделана летња чорба.
07. 07. 2025. у 07:25

ОСВЕЖАВА, ЗА СВЕГА НЕКОЛИКО МИНУТА: Смути са боровницама
У летњим месецима, када температуре расту, организму највише пријају лагани, освежавајући и хранљиви оброци.
06. 07. 2025. у 13:00

СВИ ЋЕ ТРАЖИТИ РЕЦЕПТ: Једноставна салата са авокадом и поврћем
ИДЕАЛНА салата за сваки дан.
06. 07. 2025. у 11:00
Коментари (0)