РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
06. 10. 2024. у 07:00
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
Повезане вести
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
Најновије из рубрике
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА НА ВОДИ: Рецепт који ћете сигурно понављати током Божићног поста
ПОСНА пита са печуркама може се спремити и без уља - ево рецепта!
02. 12. 2025. у 07:36
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА КУСКУСОМ, ПРАЗИЛУКОМ, ГРАШКОМ И ФЕТОМ: Јело које спаја медитеранске укусе и здраве састојке
У наставку вам доносимо детаљан рецепт за пуњене паприке које ће унети ведрину у ваш тањир. Ово је прави избор за све љубитеље здраве, укусне и шарене кухиње. Припрема је лака, резултат импресиван — а успех загарантован!
01. 12. 2025. у 22:03
ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ ОД СПАНАЋА: Јело које спаја кремасту раскош и здраве укусе
У наставку вам доносимо једноставан рецепт за савршено кремасте пилеће ћуфте које су идеалне за породични ручак, вечеру или недељни оброк на кашику.
01. 12. 2025. у 21:42
ДОМАЋА ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мекана, мирисна и празнична
Ова домаћа макова штрудла (маковњача) спаја мекано квасно тесто, богат фил од мака са медом, сувим грожђем и орасима и нежен слатки прелив који јој даје свечани сјај. Рецепт је традиционалан, издашан и увек омиљен – колач који нестаје док је још топао.
01. 12. 2025. у 20:27
ШКОТСКИ ВОЋНИ ХЛЕБ СА МЕДОМ: Савршена топла ужина
Топао, ароматичан и пуњен сочним сувим воћем, овај шкотски воћни хлеб са медом је идеалан за доручак, поподневну ужину или као посластица уз чај.
01. 12. 2025. у 15:00
Коментари (0)