РУЧАК ЗА ДАНАС: Свињски медаљони у сосу од вина
12. 10. 2024. у 09:00
Не зна се шта је укусније - месо или сос.
Повезане вести

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ПАЛАЧИНКЕ ОД СПЕЛТЕ И СПАНАЋА: Здрава и укусна опција за доручак или вечеру
Данас са вама делимо једноставан рецепт који ће сигурно постати део ваше редовне кухиње. Слане палачинке од спанаћа и спелтиног брашна су здрава и укусна опција за доручак или вечеру. Лако се припремају и одлично се слажу са сиром, павлаком или поврћем.
18. 07. 2025. у 07:00

ЛИМУНСКИ КОЛАЧИЋИ: Мали залогаји пуни свежине
Када вам затреба нешто слатко, али не превише тешко, лимунски колачићи су савршено решење. Њихов лагани, освежавајући укус и мирис цитруса буде чула и чине их идеалним уз шољу чаја или кафе. Ови колачићи се лако праве, а још брже нестану са тањира.
17. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕНО: Паста са козицама у кремастом сосу и шпарглама
„Паста са козицама и шпарглом – брзо, укусно и свежe“ Ако тражите лаган и укусан оброк, ова паста са козицама и шпарглом је прави избор. Спрема се брзо, има свеж и мирисан укус, и савршено је јело за топле дане.
17. 07. 2025. у 16:00

КОЛАЧ СА БОРОВНИЦАМА: Рецепт по ком су правиле наше баке
Данас са вама делимо рецепт који мирише на детињство, недељу код баке и дане без журбе. Овај старински колач са боровницама прави се од неколико једноставних састојака, сачувајте рецепт, пробајте га и поделите с неким кога волите.
17. 07. 2025. у 14:50

НЕОБИЧНЕ БРУСКЕТЕ КОЈЕ СЕ ПАМТЕ: Кад се помеша италијанска и српска кухиња (РЕЦЕПТ)
Када пожелите да на брзину припремите нешто укусно, а другачије, ове брускете су прави избор. Комбинација шунке, павлаке, мајонеза, шећерца и свежег парадајза уједначена је и укусна, а арома оригана даје посебну завршницу. Идеалне су за предјело, ужину или вечеру у друштву. Брзо се праве, а још брже нестају са стола!
17. 07. 2025. у 14:00
Коментари (0)