Многи мисле да је припрема лососа тешка и компликована, али заправо, његово спремање је врло лако и готово је после само неколико минута.
Повезане вести
ЛОСОС СА ПРОКЕЉОМ: Овако га припремају професионални кувари, толико је сочан да се топи у устима
Прокељ и лосос се савршено уклапају и брзо спремају.
08. 08. 2024. у 16:30
Најновије из рубрике
ПАСТА СА БУНДЕВОМ: Идеалан јесењи ручак
Паста са бундевом је одлична за овај период године, у овој верзији је слана, мада можете да је направите и у слаткој варијанти.
17. 10. 2024. у 16:00
ЧОРБА СА ЈУНЕТИНОМ: Угрејаће вам и тело и душу
Чорба је увек добродошла у јеловнику, а ова се може јести и као главно јело.
17. 10. 2024. у 14:32
САВРШЕН ДОДАТАК СВЕЧАНОМ РУЧКУ: Купице од запеченог пире кромпира - тако једноставне, а изгледају као јело из најбољих ресторана
АКО сте љубитељ пире кромпира, спремите га на мало другачији начин.
17. 10. 2024. у 09:00
ЧОКОЛАДНИ КЕКС КОЛАЧ: Припрема за пола сата, а топи се у устима (ВИДЕО)
Чоколадни кекс колач ћете радо да правите, не захтева много труда, а добијате врло мекан и сочан десерт.
17. 10. 2024. у 07:00
ОД ЈЕДНОСТАВНОГ ЈЕЛА НАПРАВИТЕ - СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Румунска запечена палента са сиром, јајима и сланином
Запечена палента са сиром, јајима и сланином се традиционално спрема у Румунији и одличан је начин да од једноставног јела направите специјалитет.
16. 10. 2024. у 07:00
Коментари (0)