САВРШЕН РУЧАК ЗА ХЛАДНЕ ФЕБРУАРСКЕ ДАНЕ: Свињски филе умотан у сланиницу, месо мекано и сочно, а укус је фантастичан
17. 02. 2025. у 09:00
Филе обмотајте у сланину, додајте омиљене зачине и бело вино, и уживајте у раскошном ручку којем ћете пожелети да се убрзо вратите.
Повезане вести

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
20. 02. 2025. у 11:01Јована Васић

ЧОРБАСТ ПАСУЉ СА ДИМЉЕНОМ СЛАНИНОМ: Право зимско јело, врло заситно и јако
Пасуљ са димљеном сланином је ароматичан, издашан и добар избор за ручак.
20. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕТИНУ НА МАЂАРСКИ НАЧИН: Лепши и сочнији ручак сигурно нисте пробали (ВИДЕО)
Овако Мађари спремају пилетину, толико је мекана да се распада.
13. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

УКУСАН И СОЧАН РУЧАК ЗА ПРАВИ ГУРМАНСКИ УЖИТАК: Карађорђева шницла
Карађорђева шницла је увек сигуран избор за ручак.
12. 02. 2025. у 09:00Јована Васић

ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
24. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕДЕ: Запечена јаја са печуркама и сиром
Некада се неочекиване комбинације покажу као савршено ново јело. Ово је једно од таквих случајних открића за које верујемо да ће постати омиљено.
22. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ЗЕМИЧКЕ: Праве се лако, а ни мало не заостају за оним куповним
Земичке се праве слично као и лепиње, а са овим рецептом тесто сигурно успева.
22. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА АЈРАН: Турски јогурт од 3 састојка, који ћете попити у сласт
Напитак богат беланчевинама, витаминима и мастима.
21. 02. 2025. у 16:02Јована Васић

НЕОДОЉИВА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Укусна посластица на другачији начин, и за сваку прилику
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
21. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

УКУСНИ ШЕЈК ОД АНАНАСА И СПАНАЋА: Освежава и даје енергију
Прави детокс напитак за ваш организам!
21. 02. 2025. у 12:42Joвана Васић
Коментари (0)