САВРШЕН РУЧАК ЗА ХЛАДНЕ ФЕБРУАРСКЕ ДАНЕ: Свињски филе умотан у сланиницу, месо мекано и сочно, а укус је фантастичан
17. 02. 2025. у 09:00
Филе обмотајте у сланину, додајте омиљене зачине и бело вино, и уживајте у раскошном ручку којем ћете пожелети да се убрзо вратите.
Повезане вести

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
20. 02. 2025. у 11:01Јована Васић

ЧОРБАСТ ПАСУЉ СА ДИМЉЕНОМ СЛАНИНОМ: Право зимско јело, врло заситно и јако
Пасуљ са димљеном сланином је ароматичан, издашан и добар избор за ручак.
20. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

МЕКАН И МИРИСАН: Брзи колач са јабукама, као из бакине кухиње
ОВАЈ колач са јабукама је прави класик који увек успева.
25. 05. 2025. у 11:30

ЗДРАВА И УКУСНА УЖИНА: Хрскави кексићи са бадемом, а супер иду уз кафу или чај
ДАЈУ вам енергије, а супер су укуса.
25. 05. 2025. у 10:00

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

ПРАВО ФИНО ЈЕЛО: Пилећи рагу у сосу од белог вина
Пилећи рагу у сосу од белог вина је лако за спремање.
25. 05. 2025. у 07:00

И ХЛАДЕ И СЛАДЕ, А УСПЕВАЈУ И ПОЧЕТНИЦИМА: Ледене коцке са шумским воћем (ВИДЕО)
Ледене коцке са шумским воћем су савршен кремасти и освежавајућ колач, а једноставно се праве.
24. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)