СОЧНА КРОМПИР САЛАТА: Кисели краставчићи и јаја праве савршену комбинацију
09. 02. 2025. у 07:00
КРОМПИР салату са јајима и киселим краставчићима можете да једете уз месо, као прилог или саму, толико је кремаста и укусна, нећете јој одолети.
Повезане вести

ЕВО КАКО ДА ПРАВИЛНО СКУВАТЕ ЈАЈА ТАКО ДА ИСПАДНУ НАЈУКУСНИЈА: Кључ се крије у ове две методе
Вероватно сте чули безброј савета о томе како најбоље скувати јаја – један од најчешћих је да их оставите да кључа пет минута у води, а затим склоните са шпорета.
16. 03. 2025. у 14:00
Најновије из рубрике

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

ТУРСКИ КОХ: Колач за паузу уз кафу и уживање, сочан и пун чоколаде и ораха - једноставно савршен (ВИДЕО)
Турски кох је један од најсочнијих колача који ћете пробати и зато је многима један од омиљених.
15. 04. 2025. у 13:00

КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СЛАНИНОМ: Идеална за празничну трпезу
Пробајте ово кремасто савршенство, одушевиће вас.
15. 04. 2025. у 11:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)