НАЈЛЕПШЕ 4 ФРАНЦУСКЕ ПОСЛАСТИЦЕ КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Лако се праве, а пружају максималан ужитак, прсте ћете да полижете (ФОТО)
10. 10. 2023. у 16:00
ФРАНЦУСКЕ посластице су прави рај за непца и због тога су све популарније и код нас!
Повезане вести
БИЋЕ ХИТ НА СВАКОЈ ПРОСЛАВИ: Колач Монблан - Кремасте кошнице са кестен пиреом, топе се у устима (ВИДЕО)
МОНБЛАН (Mont Blanc) је чувени француски десерт од заслађеног кестен пиреа. Настао је у Паризу у деветнаестом веку, а име је добио по планини.
25. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВА КОМБИНАЦИЈА ЧОКОЛАДЕ И ЦИТРУСА: Брауни са филом од поморанџе, тако мекан и сочан
ЧОКОЛАДНИ брауни филован поморанџом потпуно је неодољив и мекан.
22. 09. 2024. у 10:00
ХРСКАВО ТЕСТО И СОЧНЕ БОРОВНИЦЕ: Направите освежавајући тарт, који ће се свима допасти
ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
14. 09. 2024. у 11:00
МОЖЕТЕ ИХ НАПРАВИТИ И КАД НИЈЕ СЕЗОНА БОСТАНА: Мафини са укусом лубенице, згодни за прославе, или и свакодневно уживање
МАФИНИ су колачи који су постали популарни последњих година.
31. 08. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ЈЕДНОСТАВНА И УКУСНА: Турска кромпир супа
Ову укусну супу од кромпира и јогурта можете припремити за мање од пола сата, а ако волите супе ова би вам могла постати омиљена.
04. 11. 2024. у 18:30
СЛАТКО ОД ЈАБУКА: Овако су га правиле наше баке
Слатко од јабука је прави домаћи ужитак који ће вас освојити својом слаткоћом и аромом, а идеално је за зиму.
04. 11. 2024. у 17:00
ГУРМАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН РУЧАК: Кисели купус са сувим месом, сланином и шљивама
Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
04. 11. 2024. у 15:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА ЛУКОМ: Супер једноставна, а невероватно укусна
Ако више немате идеја шта да припремате за доручак или вечеру, доносимо вам један сјајан рецепт.
04. 11. 2024. у 13:18
ЊЕГОВО ВЕЛИЧАНСТВО БИФТЕК ВЕЛИНГТОН: За праве гурманске ужитке направите оброк којем нико неће одолети
Неприкосновен укус правог комада меса, чудноватог је укуса, а и мириса.
04. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)