РОЗЕН торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите. Данас можете да их купите у свакој продавници, али опет треба да уложите мало труда и прецизности када правите ову чувену посластицу.
Лето је време за лаке и укусне оброке, а ова брза пита са парадајзом, фетом и шунком је управо то – савршена комбинација свежине, кремастог укуса и хрскавог теста. Идеална је као ручак, вечера или чак пикник оброк. Спрема се зачас, а мирише тако да нико не остаје равнодушан.
Мирис домаћих кифлица који се шири кухињом, а унутра – кремасто изненађење! Ове мекане, мирисне кифлице пуњене еурокремом прави су хит за доручак, ужину или слатко дружење уз кафу. Брзо се праве, још брже нестану!
Коментари (0)