САХЕР ТОРТА: Рецепт за најпознатију торту на свету
15. 07. 2024. у 14:00
Рецепт за сахер торту долази из Аустрије, а осмислио га је чувени посластичар Франц Сахер 1832. године у Бечу, за кнеза Клеменса фон Метерниха. Ово је једна од најпознатијих и најпопуларнијих посластица, а прави се од меканог чоколадног бисквита који се премазује џемом, а на крају и чоколадом.
Повезане вести

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00

БАРОН ТОРТА: Предивна чоколадна посластица, којој посебну ноту даје фил од малина
Управо тај укус је нешто што барон торту издваја у мору других, укусних, кремастих и савршених. За њену припрему је потребно мало више труда и умећа, али резултат је такав да вам неће бити жао што сте уложили време и новац.
03. 04. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА "АНЂЕОСКУ КОСУ": Нови гастрономски хит који је заменио Дубаи чоколаду
Дубаи чоколада је доживела глобални успех, али након ње, свет посластичарства добио је још један необичан и луксузан хит.
28. 03. 2025. у 11:30

НЕ ПЕЧЕ СЕ, А ЛАКО СЕ СПРЕМА: Сарајевска торта, врло је издашна и топи се у устима
Сарајевска торта је прави невероватно лако, идеална је за све врсте славља, али и за изненадне госте - сви ће вам тражити парче више због савршеног чоколадног укуса.
12. 03. 2025. у 12:00
Најновије из рубрике

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ЈЕДНОСТАВНА ЗА ПРИПРЕМУ, А ТАКО УКУСНА И ОСВЕЖАВАЈУЋА: Парадајз чорба са босиљком и жалфијом
Окрепљујућа чорбица, идеална за сваки ручак.
28. 04. 2025. у 11:00

РУЧАК КОЈИ ЦЕЛА ПОРОДИЦА ОБОЖАВА: Запечене ћуфте у богатом сосу
Доносимо вам савршен рецепт, који гарантује укусан ручак.
28. 04. 2025. у 09:00

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ КОЈИ УСПЕВА СВИМА: Прво се кува, па се пече, мекан као душа
Овај хлеб се припрема тако што се прво кратко кува, па се тек онда пече и зато има посебну драж, обавезно га испробајте.
28. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)