ЗЕБРА КОЛАЧ: Слаткиш с којим је немогуће погрешити
22. 07. 2024. у 09:00
Сласни зебра колач, назван тако због црно-белог теста које подсећа на зебрине шаре, једна је од посластица из бакиног кувара којој се увек радо враћамо.
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
ИДЕАЛАН СИТНИ КОЛАЧ ЗА ПРОСЛАВЕ: Лешник гнезда, неодољивог изгледа, а још богатијег укуса
Лешник гнезда су изузетно једноставна за припрему, а брза израда их чини идеалним избором за свечане прилике или тренутке кад желите уживати у слатком задовољству без компликоване припреме и обигравања око шпорета и рерне.
18. 12. 2024. у 13:00
ЧУВЕНИ БЕЛГИЈСКИ ВАФЛИ СА РУМОМ: Неодољив празнични колач који доноси срећу у Новој години
Белгијски вафли са румом су идеалан новогодишњи десерт са којим ћете да призовете срећу и слатке тренутке.
26. 12. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
БАКЛАВА СА МАКОМ: Неодољиви класик за сва времена и прилике (ВИДЕО)
Баклава са маком спрема се изненађујуће брзо, а укус је прелеп.
15. 01. 2025. у 17:00Новости онлине
РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе
Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.
15. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде
Ако вам се допада вирална Дубаи чоколада, мафини инспирисани овом неодољивом посластицом с пистаћима су нешто незаобилазно ове године.
15. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет
Одвојте мало времена и одушевите породицу овим фантастичним јелом.
15. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати
Телећа чорба је крцата месом и поврћем, а можете да се служи пре ручка или као замена за главни оброк. Окрепиће ваш организам, а припрема је поприлично једноставна и брза. Обавезно месо прво пропржите јер ће тако бити укусније.
15. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)