Једна савршена посластица као измишљена за ове топле дане пред нама.
Повезане вести
ТВИКС ТОРТА СА ПУНО ЧОКОЛАДЕ И КАРАМЕЛЕ: Укус је права фантазија за све љубитеље чоколаде и карамеле
За твикс торту није вам потребно пуно времена, а ни кулинарског умећа. Залогаји пуни хрскавог бисквита и још богатијих слојева карамеле и чоколаде ужитак су за сва чула.
30. 07. 2024. у 16:00
БАРОН ТОРТА: Најлепши спој кремастог чоколадног фила и малина
Замислите најсавршенији спој чоколаде и помало киселастих малина.
20. 07. 2024. у 15:00
САХЕР ТОРТА: Рецепт за најпознатију торту на свету
Рецепт за сахер торту долази из Аустрије, а осмислио га је чувени посластичар Франц Сахер 1832. године у Бечу, за кнеза Клеменса фон Метерниха. Ово је једна од најпознатијих и најпопуларнијих посластица, а прави се од меканог чоколадног бисквита који се премазује џемом, а на крају и чоколадом.
15. 07. 2024. у 14:00
ГРАНДИСИМО ТОРТА: Раскошна посластица са 4 различита фила - за свачији укус
Грандисимо торта је супер ако се некоме приближава рођендан, јер је раскошна и божанственог укуса. Састоји се од меканих кора које се премазују са 4 различита фила, а не зна се који је укуснији. Чоколадни, крем са лешницима или укусом кафе одушевиће чак и највеће избирљивце.
01. 06. 2024. у 15:00
ГАБОН ТОРТА: Најлепша торта са чоколадом и лешницима
Габон торта представља праву посластицу за све љубитеље интензивних чоколадних укуса. Ова богата, кремаста торта, својим слојевима и текстуром обећава интезитет и сензуалност укуса.
26. 05. 2024. у 17:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ УКУСНЕ ЛЕСКОВАЧКЕ УШТИПКЕ: Сочне месне лоптице које ћете обожавати
Свима је познато да је Лесковац престоница аутентичног роштиља. Лето је идеално време за припрему роштиља, било да сте у природи, дворишту, на тераси. Овај рецепт за лесковачке уштипке од меса искористите да уз дружење и роштиљање са породицом и пријатељима, пробате веома укусан специјалитет овог краја.
07. 08. 2024. у 19:00
ПОХОВАНЕ ПИВСКЕ ЛИГЊЕ КОЈЕ СВАКО МОРА ДА ПРОБА: Клопа за душу и стомак
Хрскаве, поховане пивске лигње, па још са кришком лимуна и правим дип-сосом са стране - опис праве кулинарске фантазије.
07. 08. 2024. у 18:00
КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света
Аперол спритз је коктел који данас изузетно популаран, а заправо се већ одавно пије у Италији. Некада се пио у њиховим конобама, а корени овог коктела датирају још од 19. века.
07. 08. 2024. у 17:23
ВЕГЕТАРИЈАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Богат укус омиљених намирница
Када је паприка у главној улози, знајте да је загарантован прави гурманлук. Чиме год да их напуните, добићете савршен ручак или вечеру са црвеним, жутим или зеленим краљицама лета.
07. 08. 2024. у 16:35
МИНТ БРАУНИ: Не може боље од освежавајућег рецепта с ментом који одушевљава и укусом, и мирисом, и изгледом
Протеклих година имали смо прилику да видимо много интересантних верзија браунија које су направљене, па им неки додају освежавајуће воћке попут јагода и шљива, неки обогате њихов укус коштуњавим воћем, али један од дефинитивно најлепших оваквих колача јесте минт брауни! У питању је верзија с екстрактом менте, за коју не сумњамо да ће постати ваш омиљени колач. А прави се тако једноставно!
07. 08. 2024. у 14:00
Коментари (0)