НАЈЛЕПШИ РЕЦЕПТ ЗА ЛОНДОНЕРЕ: Штанглице које обожавају све генерације
06. 10. 2024. у 14:00
Старински колачићи - лондонске штанглице, одушевиће вас укусом.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
ЗДРАВА И УКУСНА ПИЛЕЋА САЛАТА: Целер, парадајз и ораси употпуњују ово јело
ПИЛЕЋА салата са целером, луком и орасима може да се сервира уз кроасан, као предјело или као оброк салата.
07. 02. 2025. у 07:00
ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике
ЈЕФТИНО, УКУСНО И ЈЕДНОСТАВНО ЈЕЛО: Кромпир ћуфте пуњене виршлама, често ћете их правити (ВИДЕО)
Кромпир ћуфте пуњене виршлама су јефтино, укусно и једноставно јело, често ћете их правити.
08. 02. 2025. у 07:00
ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00
НЕСТВАРНО УКУСНА ЧОРБА: Савршена комбинација црвене паприке и сланинице
ЧОРБА од печене црвене паприке са сланиницом биће прави рај за ваша непца.
07. 02. 2025. у 13:00
ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара
КАРБОНАРА пица се прави брзински и можете да је прилагођавате свом укусу.
07. 02. 2025. у 11:00
КАДА ЈЕДНОМ СПРЕМИТЕ ОВУ ПАСТУ, УВЕК ЋЕТЕ ЈЕ ПРАВИТИ: Популарни турски рецепт осваја, а за припрему је потребно неколико минута
ВИРАЛНА турска паста са најбољим сосом је јело које ћете стално да правите.
07. 02. 2025. у 09:00
Коментари (0)