ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Праве гурманске ролнице (ВИДЕО)

Novosti online

12. 03. 2023. у 21:00

МАЛО другачији начин припреме

ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Праве гурманске ролнице (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic

Испробајте рецепт за ронице припремљене на мало другачији начин. Гурмани ће уживати у њиховом укусу.

Гурманске ролнице - састојци:

пилећа прса

сенф
150 гр сувог врата или било које саламе
100 гр качкаваља
200 гр сланине танко насечене
соли бибера

1 кашичица сенфа

1 кашичица меда
1 кашика сока лимуна
1 кашика соја соса
1 кашика маслиновог уља
1 кашичица црвене паприке

Гурманске ролнице - припрема:

Месо исећи на танке шницле па их излупати између фолије. Сваку посолити и премазати сенфом. На сто поређати три листа суве сланине и на њу ставити месо.

Додати качкаваљ и суви врат и уроловати. Ређати у подмазан плех.

У чинију ставити сенф, мед, маслиново уље, сок лимуна паприку и соја сос. Све измешати и четкицом премазати ролнице.

Пећи на 210 степени Ц око 30-40 мин да лепо порумене. Сервирати топле. Гурмански ручак који се не једе сваки дан. Уживајте!

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

8, 11 или 12 дана авионом на АФРИЧКОМ МЕДИТЕРАНУ већ од 380 €. Откријте!