ЗА ЈАПАНСКУ КАЈГАНУ КАЖУ ДА ЈЕ НАЈУКУСНИЈА НА СВЕТУ: Ово је најбољи начин спремања јаја који сте икад пробали
13. 10. 2023. у 07:00
АКО сте се икад питали како Јапанци праве најбољу кајгану - њихов рецепт је пред вама. Укус ће вас очарати, сигурни смо у то.
Повезане вести

ПОЧАСТИТЕ СЕБЕ СНАЖНИМ НАЛЕТОМ УКУСА: Омлет са поврћем и сиром
ОВАЈ оброк је брз и нутритиван.
17. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ЧИЗКЕЈК: Банане са кремастим пудингом од ваниле
Нежан и кремаст чизкејк са сладоким бананама и благо ароматизованим пудингом од ваниле. Савршен десерт за све који воле комбинацију воћа и глатке текстуре сира.
19. 09. 2025. у 19:00

ШАРЕНИ ЧОКОЛАДНИ КУКИС: Кексићи који освајају на први залогај
Брзи за припрему, а пуни укуса и боја, ови кукиси су савршени за тренутке када желите да улепшате дан себи или драгим људима — сваки залогај доноси мало шаренила и пуно чоколадне радости.
19. 09. 2025. у 18:00

КИНОА САЛАТА: Рецепт за салату пуну боја и свежине
Лаганa, хранљивa и препуна укуса, ова салата од киное и разноврсног поврћа идеална је за све који траже здрав оброк без много труда.
19. 09. 2025. у 17:00

ПАПРИКА У СЕНФУ: Зимница пуна укуса
Кад крене сезона паприке, прави је тренутак да се спреми нешто што ће целе зиме красити трпезу. Паприка у сенфу је класик међу зимницом – благо кисела, пикантна и неодољиво мирисна. Савршено иде уз печење, рибу, али и уз домаћи хлеб као мали гурмански залогај.
19. 09. 2025. у 16:00

ШАРЕНА ЗИМНИЦА: Рецепт за туршију
За љубитеље традиционалних укуса и домаће кухиње, ова шарена туршија спаја свежину карафиола, паприке, шаргарепе, корнишона и зеленог парадајза у једно непоновљиво јело.
19. 09. 2025. у 15:23
Коментари (0)