ЈУЖЊАЧКИ РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЉЕЊЕ КУПУСА: Два тајна састојка и права размера за најсавршенији укус
27. 10. 2023. у 16:00
СЕЗОНА припремања хране за зиму је при крају, а након паприке и зимнице која се од ње спрема, на ред нам долази кисељење купуса.
Повезане вести
 
                    
                    КИСЕЛИ КУПУС НА НЕМАЧКИ НАЧИН: Додају му зачин због којег буде савршено укусан и не квари се до пролећа
НЕМАЧКИ купус се најчешће служи уз кобасице, свињетину или пире кромпир, а припрема се веома једноставно, уз само неколико састојака и мало стрпљења.
11. 10. 2025. у 15:51
 
                    
                    ВРАЊАНСКИ "ЗАКОН" КИСЕЛОГ КУПУСА: Неће онај јефтинији ни да погледају – ево и зашто
ВРАЊАНЦИ увелико бирају купус. Истичу да је добар онај од домаћег семена, а не од хибридног.
19. 10. 2025. у 13:08 >> 13:08
 
                    
                    ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ КОЈИ КОРИСТЕ И НЕ ПОСТОЈИ БОЉИ: Овако Немци киселе купус, увек додају ова два састојка и то га чини јединственим
КИСЕЛИ купус се сматра суперхраном богатом витаминима, минералима и пробиотицима.
17. 10. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике
 
                    
                    ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу
Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!
31. 10. 2025. у 10:04
 
                    
                    ШАРЕНИ ПОВРТНИ ЛОНАЦ ИЗ РЕРНЕ: Савршен спој укуса свежег поврћа и мирисног биља
Лагано, здраво и пуно боја — прави празник за очи и непце! Може се послужити као лагани ручак, прилог уз месо или вегетаријанско главно јело.
30. 10. 2025. у 15:30
 
                    
                    ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично
Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.
30. 10. 2025. у 14:30
 
                    
                    БЕЛЕ МАК ШТАНГЛИЦЕ: Неодолљива комбинација мака и беле чоколаде
Ако волите колаче који изгледају једноставно, а укусом освајају све редом – беле мак штангле су прави избор за вас! Спој финог мака и кремасте беле чоколаде даје невероватну равнотежу укуса – довољно слатко, а опет освежавајуће и лагано.
30. 10. 2025. у 13:30
 
                    
                    ЧОКО БАДЕМ КУГЛИЦЕ: Здрава посластица феноменалног укуса
Када пожелите нешто слатко, а да при том не направите „грешку“ у исхрани – чоко-бадем куглице су прави избор! Припрема траје свега неколико минута, не захтева рерну ни компликоване поступке, а резултат је здрав, енергетски залогај који ће вас одушевити већ на први укус.
30. 10. 2025. у 12:30
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Deka
29.10.2023. 06:00
Ja pretacem i dotacem i opet mi je mekan, baba se vazda žali.