ЈУЖЊАЧКИ РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЉЕЊЕ КУПУСА: Два тајна састојка и права размера за најсавршенији укус
27. 10. 2023. у 16:00
СЕЗОНА припремања хране за зиму је при крају, а након паприке и зимнице која се од ње спрема, на ред нам долази кисељење купуса.
Повезане вести
ТАЈНА БУГАРСКОГ РЕЦЕПТА ЗА САВРШЕН КИСЕЛИ КУПУС: Због овог трика ће бити најукуснији - никад вам се неће кварити
ДОМАЋИЦЕ из Бугарске познате су по једном посебном трику који користе генерацијама: осим одговарајуће количине соли, у буре додају и јечам.
31. 10. 2025. у 10:50
КИСЕЛИ КУПУС НА НЕМАЧКИ НАЧИН: Додају му зачин због којег буде савршено укусан и не квари се до пролећа
НЕМАЧКИ купус се најчешће служи уз кобасице, свињетину или пире кромпир, а припрема се веома једноставно, уз само неколико састојака и мало стрпљења.
11. 10. 2025. у 15:51
СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА "ЧУДО У ТЕГЛИ": Ојачајте имунитет пред зимске дане
КИСЕЛИ купус у тегли, природан извор здравља и зимског имунитета.
04. 11. 2025. у 16:21
САЛАТА ЗА ДУГ ЖИВОТ: Наше преци су је свакодневно имали на јеловнику
ЗА дуг живот – једите ову салату, од ње нема здравије.
01. 11. 2025. у 15:48
ВРАЊАНСКИ "ЗАКОН" КИСЕЛОГ КУПУСА: Неће онај јефтинији ни да погледају – ево и зашто
ВРАЊАНЦИ увелико бирају купус. Истичу да је добар онај од домаћег семена, а не од хибридног.
19. 10. 2025. у 13:08 >> 13:08
Најновије из рубрике
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса
Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.
20. 11. 2025. у 17:00
ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк
Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.
20. 11. 2025. у 15:59
СМЕ ЛИ КИСЕЛИ КУПУС ДА СЕ ЗАМРЗНЕ? Само на овај начин главице ће бити укусне и очуване целе године
ЗАМРЗАВАЊЕ киселог купуса је одличан начин да га сачувате за дуже време, а са правилним поступком, можете уживати у његовом укусу и ван сезоне.
20. 11. 2025. у 08:06
Deka
29.10.2023. 06:00
Ja pretacem i dotacem i opet mi je mekan, baba se vazda žali.