JUŽNJAČKI RECEPT ZA KISELJENJE KUPUSA: Dva tajna sastojka i prava razmera za najsavršeniji ukus
27. 10. 2023. u 16:00
SEZONA pripremanja hrane za zimu je pri kraju, a nakon paprike i zimnice koja se od nje sprema, na red nam dolazi kiseljenje kupusa.
Ja pretacem i dotacem i opet mi je mekan, baba se vazda žali.
Povezane vesti
TAJNA BUGARSKOG RECEPTA ZA SAVRŠEN KISELI KUPUS: Zbog ovog trika će biti najukusniji - nikad vam se neće kvariti
DOMAĆICE iz Bugarske poznate su po jednom posebnom triku koji koriste generacijama: osim odgovarajuće količine soli, u bure dodaju i ječam.
31. 10. 2025. u 10:50
KISELI KUPUS NA NEMAČKI NAČIN: Dodaju mu začin zbog kojeg bude savršeno ukusan i ne kvari se do proleća
NEMAČKI kupus se najčešće služi uz kobasice, svinjetinu ili pire krompir, a priprema se veoma jednostavno, uz samo nekoliko sastojaka i malo strpljenja.
11. 10. 2025. u 15:51
STARINSKI RECEPT ZA "ČUDO U TEGLI": Ojačajte imunitet pred zimske dane
KISELI kupus u tegli, prirodan izvor zdravlja i zimskog imuniteta.
04. 11. 2025. u 16:21
SALATA ZA DUG ŽIVOT: Naše preci su je svakodnevno imali na jelovniku
ZA dug život – jedite ovu salatu, od nje nema zdravije.
01. 11. 2025. u 15:48
VRANJANSKI "ZAKON" KISELOG KUPUSA: Neće onaj jeftiniji ni da pogledaju – evo i zašto
VRANjANCI uveliko biraju kupus. Ističu da je dobar onaj od domaćeg semena, a ne od hibridnog.
19. 10. 2025. u 13:08 >> 13:08
Najnovije iz rubrike
REBARCA SA KROMPIROM I SLANINOM: Sočno, aromatično i savršeno za porodičnu večeru
Ovaj recept kombinuje meko goveđe meso, hrskavu slaninu i nežan krompir. Dugim kuvanjem ukusi se savršeno sjedinjuju, a rezultat je jelo koje će zadovoljiti sva nepca.
20. 11. 2025. u 19:00
ŠARENE POSNE KIFLICE: Nežne, mirisne i mekane
Posne šarene kiflice koje mirišu na detinjstvo. Idealne su za posnu trpezu, slave, praznike, ali i svaki dan kada poželite nešto slatko, a lako.
20. 11. 2025. u 18:00
ĆUFTE U SOSU OD CRNOG LUKA: Recept za kremasto jelo puno ukusa
Nežne, sočne i pune ukusa — ove ćufte u aromatičnom sosu od crnog luka idealna su porodična večera koja će oduševiti i male i velike. Sjajno se slažu sa krompirom, knedlama, pireom, a priprema je jednostavna i pristupačna.
20. 11. 2025. u 17:00
PILEĆA PRSA U KREMASTOM SOSU: Brz, ukusan i sočan obrok
Nežno pileće meso u aromatičnom, blago začinjenom sosu od povrća — savršena kombinacija za porodični ručak ili večeru. Služi se uz pirinač, testeninu, krompir ili samo parče svežeg hleba koje će pokupiti svaki deo ovog ukusnog sosa.
20. 11. 2025. u 15:59
SME LI KISELI KUPUS DA SE ZAMRZNE? Samo na ovaj način glavice će biti ukusne i očuvane cele godine
ZAMRZAVANjE kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
20. 11. 2025. u 08:06
Komentari (1)