ВИШЕ НИКАД НЕЋЕТЕ ИЋИ У ПЕКАРУ: Три лака и брза доручка која можете понети на посао
06. 11. 2023. у 07:00
ДОРУЧАК је оброк који је веома важан, али када смо ујутру у гужви и журимо, најтеже га је спремити.
Повезане вести
![ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин](/data/images/2024-02-01/448806_shutterstock-2282808125_kf.jpg?time=1732778060)
ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин
Ако трагате за рецептом који ће вам помоћи да за кратко време имате одличан оброк на трпези, онда пробајте са брускетима.
28. 11. 2024. у 07:00
![КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас](/data/images/2024-11-14/545557_shutterstock-2511805461_kf.jpg?time=1731654716)
КАЈГАНА ИЗ РЕРНЕ: Традиционални руски доручак који се прави зачас
Толико је укусна да свако ко ју је пробао, другачију више не једе.
15. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
![ДОМАЋЕ РУМ ШТАНГЛИЦЕ: Савршене и слатке, за право уживање ДОМАЋЕ РУМ ШТАНГЛИЦЕ: Савршене и слатке, за право уживање](/data/images/2025-02-20/574322_shutterstock-2530487057_kf.jpg?time=1740062983)
ДОМАЋЕ РУМ ШТАНГЛИЦЕ: Савршене и слатке, за право уживање
Слатке и укусне, најбоље одмах ставите дуплу меру.
20. 02. 2025. у 16:00Jована Васић
![РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО) РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-20/574219_bujurdi_kf.jpg?time=1740056376)
РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО)
Бујурди је јело које је настало у Солуну, а овај умак се обично служи као мезе и то најчешће уз пита хлеб. Бујурди је спој фета и тврдог сира, као и печене паприке и парадајза. Пикантан укус му даје љута папричица. Грци овај умак са фета сиром обично наручују у кафани, а припрема није нимало компликована.
20. 02. 2025. у 13:59Jована Васић
![РОЛАТ БАЈКА: Мекан и кремаст слаткиш за целу породицу РОЛАТ БАЈКА: Мекан и кремаст слаткиш за целу породицу](/data/images/2025-02-13/572374_bajka-rolat_kf.jpg?time=1739990270)
РОЛАТ БАЈКА: Мекан и кремаст слаткиш за целу породицу
Свака домаћица зна да се ролати праве брзо, а једу још брже. Овај ролат је савршен за све прилике.
20. 02. 2025. у 13:00Новости онлине
![МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати](/data/images/2025-02-19/573955_shutterstock-1950973714_kf.jpg?time=1739976469)
МАЛО ДРУГАЧИЈЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ ИЗ РЕРНЕ: Рецепт који морате испробати
Била би права штета да зима прође без барем једних домаћих пуњених паприка. Свеже паприке, сланина и сиру су рецепт за успех.
20. 02. 2025. у 11:01Јована Васић
![ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи](/data/images/2025-02-20/574212_shutterstock-2324499445_kf.jpg?time=1740044849)
ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
20. 02. 2025. у 10:47Joвана Васић
Коментари (0)