НАЈУКУСНИЈИ ЏЕМ ОД ШИПУРКА: Најслађа тајна бакине кухиње
09. 09. 2024. у 07:00
Сладите се и уживајте у најлепшем укусу и боји домаћег џема од шипурка.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ПАПРИКЕ ИЗ ТЕГЛЕ: Спремите пикантну зимницу за мање од сата (ВИДЕО)
БАРЕНЕ, пеглане, цепкане... све су то врсте зимнице које можете направити од паприка.
29. 10. 2024. у 08:00
УКУСАН И ЗДРАВ, ПРАВИ РУДНИК ВИТАМИНА Ц: Оригинални немачки рецепт за кисели купус, да уживате у салати у хладним данима
ДОМАЋИЦЕ зимницу навелико праве, а још није касно да се укисели купус.
22. 10. 2024. у 14:13
САВРШЕНСТВО УКУСА, ТОПЕ СЕ У УСТИМА: Ванилице са маком - Рецепт је толико једноставан, да свакоме успева
Рецепт је толико једноставан за припрему, да не може да вам не успе.
13. 10. 2024. у 12:30
НАЈЛЕПШИ РЕЦЕПТ ЗА ЛОНДОНЕРЕ: Штанглице које обожавају све генерације
Старински колачићи - лондонске штанглице, одушевиће вас укусом.
06. 10. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
АКО СЛАВИТЕ СВЕТОГ СТЕФАНА, ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ: Најједноставнија припрема традиционалног колача
Пред вама је једноставан рецепт за славски колач.
08. 01. 2025. у 13:44Новости онлине
ИСКОРИСТИТЕ ОСТАТКЕ ХРАНЕ ОД БОЖИЋА: Не бацајте ништа, ево како да направите укусне оброке
Припремите скроз нова јела од остатака хране од Божића.
08. 01. 2025. у 12:59Новости онлине
НЕОДОЉИВО УКУСАН ПОЧЕТАК ДАНА: Пуњени хлеб са сиром на италијански начин
Пуњени хлеб са сиром је савршен за журке и дружења, запече се у рерни и свако може да узме залогај.
08. 01. 2025. у 07:00
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
Коментари (0)