Ово предјело у Грчкој можете наћи под многим именима ― Тиросалата, Тирохтипити, Тирокафтери, али је то једно исто предјело, које се спрема једноставно и представља укусан и пикантан умак непоновљивог укуса.
Повезане вести
НАМАЗ ОД ТИКВИЦА: Рецепт за намаз који ћете обожавати
Сезонске намирнице организам посебно воли, а тиквице су једна од њих. Идеалне су у сваком оброку, а намаз од тиквица доручак је који дефнитивно треба да пробате. Рецепт је лак, а укус ненадмашан.
30. 07. 2024. у 17:00
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ КРЕМ СИР: Потребна су вам четири једноставна састојка
Здравији и укуснији од куповног, правићете стално.
23. 07. 2024. у 15:00
Најновије из рубрике
ЧОКОЛАДНЕ КУГЛИЦЕ: Направите ову чоколадну посластицу божанственог укуса
Чоколадне куглице омиљена су слатка посластица и младима и старима, а ако им додате кафу и рум, постају права посластица пуна укуса.
07. 10. 2024. у 20:00
СТРОМБОЛИ - ИТАЛИЈАНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Ролована пица укуснија од обичне
Када класична пица досади, ово је одлична замена.
07. 10. 2024. у 19:00
ОЧИ ВАМ СУЗЕ ДОК СЕЧЕТЕ ЛУК: Уз ова три једноставна трика то се више неће дешавати
Очи сузе када сечете лук, а већина јела подразумева употребу лука. Лук садржи аминокиселине које се зову сулфоксиди, а када га исечете, оне се испуштају. Помоћу ових испробаних трикова, нема више суза.
07. 10. 2024. у 17:46
ПОХОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Овако су овај специјалитет правиле наше баке
Уколико сте љубитељ похованих шницли, а немате времена ни стпљења за дуготрајан процес који захтева поховање, ово је прави рецепт за вас. Када будете испробали овај начин за поховање пилећих шницли више нећете ни помислити да их похујете на класичан начин јер је овако много једноставније, а преукусне су.
07. 10. 2024. у 15:43
ПОТАЖ ОД КЕСТЕНА: У само неколико потеза добијате савршено укусну јесењу крем чорбицу
Кестен је јако здрав и одличан извор влакана и подстиче рад црева и дигестивног тракта.
07. 10. 2024. у 10:00
Коментари (0)