ШАМПИЊОНИ могу бити комплетан оброк ако их спремите на овај начин, а послужени уз паленту представљају прави специјалитет.
Повезане вести
ИДЕАЛНЕ ЗА УЖИНУ, АЛИ И КАД ДОЂУ ГОСТИ: Домаће кифлице од кефира пуњене пиреом и шампињонима, уживаћете у сваком залогају (ВИДЕО)
Ове домаће кифлице праве се са кефиром и пуне пире кромпиром и шампињонима.
28. 10. 2024. у 07:00
РОЛАТ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПЕЧУРКАМА: Савршени празнични специјалитет
Врло укусан ролат са млевеним месом, спанаћем и печуркама премазује се домаћим сосом и идеалан је за празничне дане.
04. 01. 2025. у 10:00Новости онлине
ИДЕАЛНО ПОСНО ЈЕЛО: Укусне ћуфте од печурака
Уколико немате идеју шта бисте могли да спремите за ручак, ево једног укусног рецепта који смо издвојили за вас.
13. 12. 2024. у 09:00
САВРШЕН ДОДАТАК СВАКОМ РУЧКУ: Запечени пире кромпир са шампињонима
Запечени пире кромпир са шампињонима је сочно и мекано јело за целу породицу.
25. 11. 2024. у 13:00
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати
Телећа чорба је крцата месом и поврћем, а можете да се служи пре ручка или као замена за главни оброк. Окрепиће ваш организам, а припрема је поприлично једноставна и брза. Обавезно месо прво пропржите јер ће тако бити укусније.
15. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
Ручак који сви обожавају.
15. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
БЕЗГЛУТЕНСКА ТОРТА СА ЈАБУКАМА: По рецепту Џејмија Оливера, једноставан слаткиш за све прилике
Торта са јабукама по рецепту Џејмија Оливера је ароматична и препуна укуса.
14. 01. 2025. у 18:58Новости онлине
ПРИНЦЕС-КРОФНЕ: Многима омиљена посластица, топе се у устима
Направите десерт после којег ћете прсте да полижете, спој кремастог и хрскавог.
14. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
ЧОРБА ОД ПОВРЋА СА ПИРИНЧЕМ: Топло јело на кашику коме мало ко може да одоли
Чорба од поврћа са пиринчем се веома једноставно и брзо спрема.
14. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)