РУЧАК ЗА ДАНАС: Канелони са спанаћем - италијанско јело којем је тешко одолети
09. 11. 2023. у 12:00
УКОЛИКО тражите ново јело да освежите свој јеловник, предлажемо стари италијански рецепт за канелоне са спанаћем.
Најновије из рубрике
СМЕ ЛИ КИСЕЛИ КУПУС ДА СЕ ЗАМРЗНЕ? Само на овај начин главице ће бити укусне и очуване целе године
ЗАМРЗАВАЊЕ киселог купуса је одличан начин да га сачувате за дуже време, а са правилним поступком, можете уживати у његовом укусу и ван сезоне.
20. 11. 2025. у 08:06
РОЛ БАКЛАВА СА МАЛИНАМА И ПЛАЗМОМ: Рецепт за савршену посластицу
Уживајте у слаткој чаролији коју лако можете припремити код куће! Овај рецепт спаја хрскаве коре, кремасти фил од Плазме и гриза и свежу малину, стварајући савршену комбинацију укуса и текстура.
19. 11. 2025. у 22:21
ШТАПИЋИ ОД КРОМПИРА СА ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Хрскави, ароматични и једноставни за припрему
Ови штапићи од кромпира обогаћени першуном, белим луком и пармезаном савршено ће освојити сва чула. Могу се пржити у уљу, пећи у рерни или припремити у фритези на врућ ваздух – избор је ваш!
19. 11. 2025. у 21:33
ПОСНА ШАРЕНА САЛАТА: Рецепт за салату која буди апетит и за посне дане
Комбинација црвеног пасуља, кукуруза, младог лука и чери парадајза даје овој салати пуно укуса, боја и текстуре. Једноставна је за припрему, савршена за лагани оброк или као предјело.
19. 11. 2025. у 21:28
РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ СЛАТКИ КУПУС: Идеалан за почетнике - можете спремити и посну и мрсну варијанту (ВИДЕО)
ПРИПРЕМА овог купуса је тако једноставна да ће га знати скувати и апсолутни почетници!
19. 11. 2025. у 16:10
Коментари (0)