ВРХУНСКА ПОСНА ПУЊЕНА ПАПРИКА: Лепша и укуснија него са месом
29. 04. 2024. у 11:00
Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
Повезане вести

ИЗНАД ШПОРЕТА, А ТЕМПЕРАТУРЕ ПРЕКО 30: Печена паприка пуњена сиром, спас за летњи ручак (ВИДЕО)
ЗАПЕЧЕНЕ паприке пуњене сиром и јајима савршене су за топле летње дане
22. 06. 2025. у 09:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

РИБЉИ ЋЕВАПИ ЈОШ БОЉИ ОД КЛАСИЧНИХ: Смажу се за трен ока, правићете их стално
Сочни и сласни, а померају границе доброг укуса.
17. 04. 2025. у 14:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

ВРЋЕНИ КРОМПИР: Српско јело наших бака
Ово је традиционални српски специјалитет који је одличан оброк у време поста.
04. 04. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

КРЕМАСТА ПАЛЕНТА: Рецепт зха брз и укусан доручак
Ако тражите здрав, укусан и брз доручак – слана палента са спанаћем је идеално решење. Богата влакнима и гвожђем, ова комбинација даје енергију за цео дан, а припрема је једноставна. Савршено уз јогурт или кувано јаје, овај рецепт је прави пример како доручак може бити и практичан и хранљив.
26. 06. 2025. у 15:34

БРЗ И ОСВЕЖАВАЈУЋ ДЕСЕРТ: Плазма торта са јагодама, без печења, лагана и пуна укуса (ВИДЕО)
Без печења, лагана и пуна укуса – ова торта спаја неодољиву плазму и сочне јагоде у савршен слатки залогај. Идеална за летње дане и све прилике!
26. 06. 2025. у 11:11

БРЗИ РУЧАК ОД САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Мекане пирошке од кромпира (ВИДЕО)
МЕКАНЕ и сочне, пржене до златно-смеђе боје, идеалне су за брзи ручак, вечеру или као грицкалице.
26. 06. 2025. у 09:00

ЗДРАВЉЕ НА ТАЊИРУ: Домаћа хељдопита која осваја укусом (ВИДЕО)
Данас са вама делимо проверен рецепт за питу од хељде, који спаја традицију и здраве састојке.
26. 06. 2025. у 07:00

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)