ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
15. 09. 2024. у 10:00
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
Повезане вести

СПРЕМИТЕ ПАЛЕНТУ КАО ИТАЛИЈАНИ: Тако је укусна да јој нећете моћи одолети (ВИДЕО)
ИТАЛИЈАНИ једу паленту са грилованим поврћем или месом, на овај начин не угоје се ни грам.
31. 05. 2025. у 07:00

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00

МАКАРОНЕ СА СИРОМ: Брз ручак коме нико не може да одоли
Овај рецепт је једноставан, а обожавају га сви.
27. 03. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

СУПЕР УЖИНА КОЈА ЋЕ ВАМ ДАТИ ЕНЕРГИЈЕ: Јечмени кексићи (ВИДЕО)
КАДА желите брз и укусан дезерт или вам се гости појаве ненајављени на вратима, домаћи кекс је сјајно решење и са разлогом је омиљена домаћа посластица.
02. 06. 2025. у 11:00

МЕКАНЕ И МИРИСНЕ: Принцес крофне, кремаста посластица која подсећа на детињство (ВИДЕО)
ДЕСЕРТ из бакине кухиње који буди носталгију на детињство, најбоље одмах ставите дуплу меру.
02. 06. 2025. у 09:00

ПУН ЈЕ ПРОТЕИНА И ЗДРАВИХ МАСТИ: Хлеб од тиквица (ВИДЕО)
ЗДРАВ и укусан, освојиће вас на први залогај.
02. 06. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БАКИН КОЛАЧ: Тајна је у једном састојку који сви забораве да ставе у тесто
СТАРИНСКИ рецепт за бакин колач који може да се једе у било које доба дана.
01. 06. 2025. у 11:00

РУЧАК СА КОЈИМ НЕМА ГРЕШКЕ: Златни класик из рерне, батаци са кромпиром и белим луком (ВИДЕО)
СОЧНИ батаци и карабатаци печени са ароматичним зачинима, белим луком и златно-смеђим кромпиром.
01. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)