ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
05. 02. 2025. у 13:00
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
Повезане вести

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ЗАЧИЊЕНИ РИЖОТО СА ТУЊЕВИНОМ: Врло је лагано, а пикантно јело
Одлично и брзо јело за сваки дан.
13. 04. 2025. у 14:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
ИДЕАЛАН је било као намаз или као крем за десерте.
20. 05. 2025. у 11:00

САВРШЕНИ РУЧАК: Ребарца глазирана медом, са пекарским кромпиром
РЕБАРЦА глазирана медом са пекарским кромпиром се лепе за прсте и само одвајају од кости, а пекарски кромпир је хрскав и савршено куван изнутра.
20. 05. 2025. у 09:00

НАПРАВИТЕ УКУСНУ ПРОЛЕЋНУ САЛАТУ: Идеалан прилог уз многа јела
АКО сте љубитељи сезонског поврћа, једноставна припрема пролећне салате биће посебан ужитак за вас.
20. 05. 2025. у 07:00

ЛАК ЗА НАПРАВИТИ, А БОЖАНСТВЕНОГ УКУСА: Старински колач са медом и орасима
НАЈБОЉЕ служите уз шољу кафе.
19. 05. 2025. у 13:00

ГУРМАНСКЕ И САВРШЕНЕ: Пљескавице од спанаћа
НЕЋЕТЕ ни приметити да недостаје месо.
19. 05. 2025. у 11:00
Коментари (0)