ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
05. 02. 2025. у 13:00
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
Повезане вести

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ЗАЧИЊЕНИ РИЖОТО СА ТУЊЕВИНОМ: Врло је лагано, а пикантно јело
Одлично и брзо јело за сваки дан.
13. 04. 2025. у 14:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ЧИЗКЕЈК: Искористите сезону јагода
Чизкејк од јагода је најлаганији и најукуснији десерт.
10. 06. 2025. у 13:00

НАЈБРЖА ПЛАЗМА ТОРТА! Ништа се не пече - припрема идеална за топле дане (ВИДЕО)
ДАНАС са вама делимо рецепт за један од оних колача који се воли на први залогај – плазма торту без печења. Ова посластица је савршен избор када вам се једе нешто слатко, а немате много времена. Спрема се за само 15 минута, а укуси ће вас подсетити на домаћу чаролију из детињства. Савршена за породична окупљања, изненадне госте или једноставно – да себе обрадујете.
10. 06. 2025. у 12:55

МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
10. 06. 2025. у 11:00

ОДЛИЧНЕ СУ И СЛЕДЕЋЕГ ДАНА: Домаће кајзерице пуњене нутелом (ВИДЕО)
ДОМАЋЕ кајзерице пуњене нутелом су идеалне за доручак, ужину или слатки предах уз кафу.
10. 06. 2025. у 09:00

КРЕМАСТ, ПУН ПОВРЋА: Бели чили са пилетином
РЕЦЕПТ за ово кремасто јело је веома једноставан као и сами састојци који су нам потребни.
10. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)