НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И УКУСНА САЛАТА ОД ТИКВИЦА: Укус који иде уз свако јело
27. 05. 2024. у 11:00
ИМА људи који тиквице као салату конзумирају као самосталан оброк, а они други их једу уз кромпир, месо, чак и тестенину.
Повезане вести

ИДЕАЛНО ЗА ЛЕТО: Салата са тиквицама, куваним јајима и топљеним сиром
АКО тражите рецепте за салате са тиквицама и сиром, на правом сте месту. Ова салата са тиквицама и јајима је лаган, здрав и укусан оброк који се брзо припрема.
19. 06. 2025. у 07:00

САЛАТА СА ТИКВИЦАМА И БЕЛИМ ЛУКОМ: Лагана, спремна за 10 минута и невероватно укусна
Идеална као лаган прилог уз месо.
21. 04. 2025. у 13:00

ЈЕДИНСТВЕНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Повртни рижото са тиквицама
УКУСАН ручак који се спрема за пола сата!
23. 06. 2025. у 09:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00

ЗА БРЗИ ОБРОК, ЗАБАВУ ИЛИ УЖИНУ: Брзе и здраве мини pizze са тиквицама
САВРШЕНЕ, а није само оброк – то је уметност.
21. 06. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21

ЗА ЗДРАВ ПОЧЕТАК ДАНА: Зелени протеински шејк
СУПЕР је за доручак или као ужина, држаће вас дуго ситим.
19. 07. 2025. у 07:00

ОМЛЕТ СА СПАНАЋЕМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за високо протеински доручак
Брз и здрав оброк од неколико састојака – идеалан за доручак или лагану вечеру. Спанаћ и чери парадајз дају свежину, а маслиново уље арому и нутритивну вредност.
19. 07. 2025. у 07:00

ЈЕДНО ОД НАЈОМИЉЕНИЈИХ ЈЕЛА: Најбољи трик за најукусније поховано бело месо
УМЕСТО јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше него икад.
18. 07. 2025. у 17:00
Коментари (0)