СОЧАН, ТОПИ СЕ У УСТИМА, А ЗДРАВ: Направите овај ролат од кестена у уживајте у кремастом укусу
20. 10. 2023. у 18:00
ГРАДОМ се шири мирис печених кестена који нас зове на дивне јесење шетње.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32

КОЛАЧИЋИ КОЈИ МИРИШУ НА ЉУБАВ: Све се само помеша и пече, а топе се у устима (РЕЦЕПТ)
РЕЦЕПТ који је обрадовао многе.
01. 10. 2025. у 16:43

ЈЕСЕЊА ЕКСПЛОЗИЈА УКУСА: Колач од боровница осваја на први залогај
АКО волите освежавајуће, воћне и мирисне посластице, колач од боровница је прави избор за вас.
27. 09. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике

ПОВРТНИ НАМАЗ ОД ТИКВИЦА И ПАПРИКЕ: Лажни ајвар који ћете правити сваке недеље
Ако тражите нов, једноставан начин да искористите тиквице или бундеву, овај повртни намаз је идеалан избор. Комбинација меко динстаног поврћа, мирисног парадајза и благо зачињеног укуса чини овај намаз правим открићем за све који воле домаће залогаје на хлебу. Подсећа на ајвар, али је лакши, свежији и спреман за сат времена – без печења и велике гужве у кухињи.
22. 10. 2025. у 09:29

ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОТРЕБАН: Свака домаћица нека га сачува и направи за своје госте
СЛАВСКИ колач је неизоставни део сваке славе и симбол мира, здравља и заједништва у породици.
21. 10. 2025. у 14:37

РЕЦЕПТ ЗА ЗДРАВ РУЧАК: Карфиол и батаци из рерне (ВИДЕО)
ИДЕЈА за данашњи ручак
21. 10. 2025. у 10:36

ЈЕСЕЊИ РОЛАТ ОД СИРА И БУНДЕВЕ: Ово је рецепт који смо сви чекали
КРЕМАСТ и сочан, нико му не одолева
21. 10. 2025. у 08:54

КУКУРУЗНА ПИТА СА ПАПРИКОМ, МАСЛИНАМА И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Медитерански шарм на трпези
Ова кукурузна пита доноси дашак Медитерана у сваку кухињу. Слатка паприка, сочне маслине и чери парадајз савршено се стапају у златно тесто од кукурузног брашна и сира. Лагана, мирисна и пуна боја, ова пита је савршен избор за вечеру, пикник или здраву ужину која плени и изгледом и укусом.
20. 10. 2025. у 07:38
Коментари (0)