СОЧАН, ТОПИ СЕ У УСТИМА, А ЗДРАВ: Направите овај ролат од кестена у уживајте у кремастом укусу
20. 10. 2023. у 18:00
ГРАДОМ се шири мирис печених кестена који нас зове на дивне јесење шетње.
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ЛИМУНА И КОКОСА: Одлична и освежавајућа комбинација која се топи у устима
Направите га ове недеље, одушевићете се.
02. 12. 2024. у 17:00
КОЛАЧ МАЧИЈЕ ОЧИ: Један од најукуснијих колача са бананом (ВИДЕО)
Толико је кремаст да се топи у устима, а брзо се спрема.
28. 11. 2024. у 13:00
БОМБИЦЕ КАО ИЗ БОМБОЊЕРЕ: Фантастичан слаткиш од кестен пиреа и кекса, брзо се спрема, а укус је божанствен
Направите ову чоколадну посластицу за неколико минута.
24. 11. 2024. у 13:00
СПРЕМЕ СЕ ОЧАС ПОСЛА, А САВРШЕНОГ СУ УКУСА: Тороне са бадемом - Слаткиш који Италијанке припремају често током зиме
Овај слаткиш, налик карамел бомбонама, прави је специјалитет који скоро свака Италијанка зна да направи, а сви га просто обожавају.
22. 11. 2024. у 13:03
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
Најновије из рубрике
СОЧНО СВИЊСКО ПЕЋЕЊЕ У СОСУ ОД ЈАБУКЕ: Ово јело морате да пробате
Ова комбинација је просто савршена, а ако желите да обрадујете укућане предивним ручком, нека свињско месо спремљено на овај начин буде вас избор.
14. 12. 2024. у 09:00
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋЕ ЛЕПИЊЕ СА СУСАМОМ: Направите их сами по овом рецепту
Одличне су за сендвиче или уместо хлеба.
14. 12. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КРОМПИРОМ И СИРОМ: Брзинска вечера за целу породицу (ВИДЕО)
Служите док је топло.
13. 12. 2024. у 16:00
РЕФОРМА ЈЕ ОМИЉЕНА ТОРТА У СРБИЈИ: Доносимо вам рецепт за посну верзију
Посна реформа торта учиниће сваку трпезу слатком и свечаном.
13. 12. 2024. у 15:00
ПРЕУКУСНА ПОСНА ПАСТА СА ПОВРЋЕМ: Идеална за лагани ручак или вечеру (ВИДЕО)
Ова једноставна а укусна паста са поврћем када се охлади и тестенина упије све сокове, постаје још боља.
13. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)