Идеална брза посластица
Повезане вести
МИНТ БРАУНИ: Не може боље од освежавајућег рецепта с ментом који одушевљава и укусом, и мирисом, и изгледом
Протеклих година имали смо прилику да видимо много интересантних верзија браунија које су направљене, па им неки додају освежавајуће воћке попут јагода и шљива, неки обогате њихов укус коштуњавим воћем, али један од дефинитивно најлепших оваквих колача јесте минт брауни! У питању је верзија с екстрактом менте, за коју не сумњамо да ће постати ваш омиљени колач. А прави се тако једноставно!
07. 08. 2024. у 14:00
НАЈБОЉИ СТАРИНСКИ РЕЦЕПТ: Салчићи наших бака немају конкуренцију
Уз овај традиционални рецепт за салчиће, вратићете се у безбрижно детињство и период када су их наше баке правиле. Ови колачи, једноставни али богати укусом, одувек су прављени с љубављу и пажњом, а њихов мирис нас подсећа на топлину породичних окупљања и срећне тренутке из детињства.
06. 08. 2024. у 14:03
Најновије из рубрике
ОБАВЕЗНО ПРОБАЈТЕ: Чорба Фрик – Алжирска чорба са туцаним зеленим зрнцима жита (ВИДЕО)
ЧОРБА фрик спрема се у Алжиру, Либији и Тунису и посебно је омиљена током Рамазана.
19. 08. 2024. у 08:00
ПАСТИТСИО: Грчка лазања са макаронама
Грци ово познато јело праве на свој начин и то са макаронама. Једнако је укусно, а потрудили су се да побољшају и чувени бешамел сос. Наравно без грчке фете јело не би могло да прође. Грци када кувају бешамел у њега додају и жуманца као и тврди сир јер те две намирнице знатно побољшавају укус. Али ни макароне не кувају као и сви. У њих додају шне од беланаца као и фету. После само поређају састојке и готова је најлепша грчка лазања.
18. 08. 2024. у 07:00
МАРИНИРАНА СКУША ПЕЧЕНА У РЕРНИ: Лако се припрема, а укус је предиван
Ако волите скушу, онда ће вас ово јело одушевити. И није само укусно, већ и здраво.
18. 08. 2024. у 07:00
ЈЕДНОСТАВАН И ОСВЕЖАВАЈУЋИ: Хуго коктел
Хуго коктел је популаран управо због тога што нема много састојака, а врло је пријатан за лето.
17. 08. 2024. у 08:00
ГРЕТА ГАРБО ТОРТА: Дезерт по мери холивудске диве
Овај слаткиш морате да пробате!
17. 08. 2024. у 07:00
Коментари (0)