НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу

НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу

ПОДВАРАК је једно од оних јела која евоцирају успомене на мирис и топлину дома. Као један од најпознатијих специјалитета српске кухиње, он савршено спаја једноставне састојке и богате укусе.

30. 11. 2024. у 09:00

РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈУ ТОРТУ НА СВЕТУ: Идеална је за све који воле слатко, а немају много времена за кување

РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈУ ТОРТУ НА СВЕТУ: Идеална је за све који воле слатко, а немају много времена за кување

Кремаста текстура и богат укус учиниће је омиљеном посластицом на свакој трпези. Са неколико једноставних састојака и минималним трудом, створићете праву посластицу која одушевљава сваким залогајем!

29. 11. 2024. у 18:46

НИКО ИМ НЕЋЕ ОДОЛЕТИ: Направите посне палачинке са једним тајним састојком

НИКО ИМ НЕЋЕ ОДОЛЕТИ: Направите посне палачинке са једним тајним састојком

Време је поста и многи верници посте, али то не значи да не могу да направе своје омиљене посластице. Управо и палачинке имају своју посну варијанту. Оно што ове палачинке чини посебним јесте један тајни састојак, који није уобичајен за ову посластицу, а то је сок од јабуке.

29. 11. 2024. у 15:00

ВИНО ОД БОРОВНИЦЕ И БОБИЦА КЛЕКЕ: Чудотворни напитак који поправља циркулацију и крвну слику, лечи главобољу

ВИНО ОД БОРОВНИЦЕ И БОБИЦА КЛЕКЕ: Чудотворни напитак који поправља циркулацију и крвну слику, лечи главобољу

Лековити напитак који можете направити сами. Верује се да, уколико конзумирамо по шаку боровница сваког дана можемо побољшати целокупно здравље организма.

28. 11. 2024. у 16:33

СТАРИНСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Поховане јабуке, готове за 15 минута

СТАРИНСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Поховане јабуке, готове за 15 минута

Ако не знате шта да припремите за доручак, а жељни сте слатке варијанте, онда је рецепт за поховане јабуке оно што вам треба. Подсећају на крофне, али су ипак нешто посебно.

27. 11. 2024. у 17:00

РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ ТОПЛИ ДОРУЧАК: Направите најбољи качамак

РЕЦЕПТ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНИ ТОПЛИ ДОРУЧАК: Направите најбољи качамак

Некада се качамак служио као замена за хлеб, а био је обавезан на трпези у време поста. У време када није био пост, имућнији сељаци су у ово јело додавали путер или маст, као и сир.

27. 11. 2024. у 07:00