ТОРТА СА НАПОЛИТАНКАМА: Идеална за све који желе једноставан, али укусан десерт без потребе за печењем

ТОРТА СА НАПОЛИТАНКАМА: Идеална за све који желе једноставан, али укусан десерт без потребе за печењем

Хрскаве наполитанке, кремасти сир и благи укус кондензованог млека чине ову торту лаганом, освежавајућом и савршеном за сваку прилику. Припрема је брза и лака, а резултат је неодољив десерт без печења.

21. 03. 2025. у 14:00

ТОСКАНСКА ЧОРБА СА ПАЛЕНТОМ: Припрема је једноставна, а резултат – право мало гастрономско уживање

ТОСКАНСКА ЧОРБА СА ПАЛЕНТОМ: Припрема је једноставна, а резултат – право мало гастрономско уживање

Ако волите богате, ароматичне чорбе, ова тосканска чорба са палентом ће вас одушевити. Комбинација поврћа, пасуља и кеља даје јој пун укус и хранљивост, док палента додаје неодољиву кремасту текстуру.

21. 03. 2025. у 12:30

ТРИ ЈЕЛА ОД БУНДЕВЕ: Јачају имунитет, побољшавају пробаву и подижу расположење

ТРИ ЈЕЛА ОД БУНДЕВЕ: Јачају имунитет, побољшавају пробаву и подижу расположење

Сви знамо да је бундева једна од најздравијих намирница, али уједно и најјефтинија. Од ње можете спремити обиље сланих и слатких јела, а ми вам данас доносимо 3 лака рецепата.

21. 03. 2025. у 09:00

ПОСНИ ГИБАНИЦА МАФИНИ ОД ЦЕПКАНИХ КОРА: Ваздушасти и издашни, најбољи рецепт спреман за тили час

ПОСНИ ГИБАНИЦА МАФИНИ ОД ЦЕПКАНИХ КОРА: Ваздушасти и издашни, најбољи рецепт спреман за тили час

Неодољиви и лагани мафини феноменалног укуса припремају се врло брзо и једноставно, а уместо сира и јогурта можете користити биљне замене за сир и киселу павлаку. Уместо јаја се у веганским рецептима користи млевени лан који је одстајао у води, а то је још један сјајан начин да учините своје слане мафине сочнијима.

21. 03. 2025. у 07:00

КОЛАЧ НАШЕГ ДЕТИЊСТВА: Рецепт за ружице са орасима које су толико укусне да их можете јести и сутрадан

КОЛАЧ НАШЕГ ДЕТИЊСТВА: Рецепт за ружице са орасима које су толико укусне да их можете јести и сутрадан

Укус и мирис топлих ружица подсећа на детињство. Има нешто у том осећају безбрижности који се врати већ при првом гризу овог неодољивог колача. Оно што је још сјајније код ових ружица са орасима је то што су феноменалне и сутрадан .

20. 03. 2025. у 14:00

У СУБОТУ СУ МЛАДЕНЦИ: Ако сте се венчали последњих годину дана, обавезно направите младенчиће по овом старом рецепту

У СУБОТУ СУ МЛАДЕНЦИ: Ако сте се венчали последњих годину дана, обавезно направите младенчиће по овом старом рецепту

Прављење младенчића, укусних колачића који се премазују медом, један је од обичаја који прате верски празник Младенци. Обичај је да се на Младенце посећују парови који су брак склопили у години пре и да се дарују, а прави се и 40 колача од меда - младенчића.

20. 03. 2025. у 06:45

ПОСНИ ЧИЗКЕЈК: Кремасти десерт који помера границе доброг укуса

ПОСНИ ЧИЗКЕЈК: Кремасти десерт који помера границе доброг укуса

Чизкејк, једна од најпопуларнијих посластица на свету, има много варијанти, а данас вам представљамо посни дезерт инспирисан чизкејком, чији се фил заправо прави од индијског ораха. Укусан је, сластан и траје дуго, а прави се очас посла!

19. 03. 2025. у 13:30

ПЕЦИВО КОЈЕ УСПЕВА СВИМА: Штапићи од сира и белог лука

ПЕЦИВО КОЈЕ УСПЕВА СВИМА: Штапићи од сира и белог лука

За сласни доручак многи мисле да је потребно време. Међутим, то не мора да значи. Рецепт за штапиће са сиром и белим луком направљеним од теста за пицу увек ће вам бити први избор када желите да почастите себе и укућане.

19. 03. 2025. у 07:00