ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)

ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)

Како би вам јапанске палачинке испале ваздушасте и мекане битно је да беланца умутите у шне, а неопходно је да користите вишенаменско или брашно за колаче. За јапанске палачинке је потребно свега пар састојака и мало времена, а најбитније је да смесу умутите како треба.

26. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

НЕОДОЉИВО КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Зимска чоколадна Павлова торта - Сезонска варијанта најпопуларније торте на свету

НЕОДОЉИВО КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Зимска чоколадна Павлова торта - Сезонска варијанта најпопуларније торте на свету

Зимска чоколадна Павлова торта има хрскав и изнутра сочан патишпањ, богат какаом и зрнцима сецкане обичне чоколаде, преливен је дебљим слојем белог крема, а одозго слојем мандарина.

25. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

Нутриционисти саветују да се у исхрану укључи овас јер спада у 20 најздравијих намирница. Богат је витаминима Б групе и минералима. Врло је лековит и препоручује се онима који имају проблема са холестеролом и желуцем, осетљива црева, висок крвни притисак и хормонски дисбаланс.

23. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

НЕОДОЉИВИ ЧОКОЛАДНИ РАСПУЦАНЦИ: Једноставна посластица која ће вас одушевити

НЕОДОЉИВИ ЧОКОЛАДНИ РАСПУЦАНЦИ: Једноставна посластица која ће вас одушевити

Припрема чоколадних распуцанаца је једноставна, а резултат је фантастичан – хрскави споља, мекани изнутра, са богатим чоколадним укусом који се топи у устима.

23. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство

Будући да за његову припрему није потребно много скупих састојака, често је био избор наших бака, нарочито током хладних зимских дана. Познати су по својој лаганој и кремастој текстури, али и поступку припреме која не захтева много умећа нити времена.

22. 01. 2025. у 14:00Новости онлине

НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати

НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати

Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.

22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине

УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива

УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива

Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.

22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине