ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА КУСКУСОМ, ПРАЗИЛУКОМ, ГРАШКОМ И ФЕТОМ: Јело које спаја медитеранске укусе и здраве састојке
У наставку вам доносимо детаљан рецепт за пуњене паприке које ће унети ведрину у ваш тањир. Ово је прави избор за све љубитеље здраве, укусне и шарене кухиње. Припрема је лака, резултат импресиван — а успех загарантован!
01. 12. 2025. у 22:03
ПИЛЕЋЕ ЋУФТЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ ОД СПАНАЋА: Јело које спаја кремасту раскош и здраве укусе
У наставку вам доносимо једноставан рецепт за савршено кремасте пилеће ћуфте које су идеалне за породични ручак, вечеру или недељни оброк на кашику.
01. 12. 2025. у 21:42
ДОМАЋА ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мекана, мирисна и празнична
Ова домаћа макова штрудла (маковњача) спаја мекано квасно тесто, богат фил од мака са медом, сувим грожђем и орасима и нежен слатки прелив који јој даје свечани сјај. Рецепт је традиционалан, издашан и увек омиљен – колач који нестаје док је још топао.
01. 12. 2025. у 20:27
ШКОТСКИ ВОЋНИ ХЛЕБ СА МЕДОМ: Савршена топла ужина
Топао, ароматичан и пуњен сочним сувим воћем, овај шкотски воћни хлеб са медом је идеалан за доручак, поподневну ужину или као посластица уз чај.
01. 12. 2025. у 15:00
ЗДРАВИ КОЛАЧИЋИ СА УРМАМА: Ужина без гриже савести!
Тражите ужину која је брза, слатка и здравија од класичних грицкалица? Без глутена, млечних производа и рафинисаног шећера, савршени су за поподневну паузу или уживање после тренинга.
01. 12. 2025. у 14:00
ТЕСТЕНИНА СА СОСОМ ОД АВОКАДА И СПАНАЋА: Здрав зелени оброк
Комбинација свежег авокада и беби спанаћа даје невероватно кремаст сос без трунке млека, док печени чери парадајз, рукола и црни сусам додају савршену свежину и текстуру. Здраво, лако, мирисно и јарко зелено.
01. 12. 2025. у 12:58
ПУФНАСТЕ ПАЛАЧИНКЕ ОД ЧЕТИРИ САСТОЈКА: Нови хит здравог доручка
Једноставне, хранљиве и неодољиво укусне — пуфнасте палачинке од свега четири састојка освојиле су многе љубитеље брзих и здравих јутарњих оброка. Овај рецепт, који се припрема за само неколико минута, постао је омиљени избор свих који желе да дан започну слатко, а без гриже савести.
01. 12. 2025. у 10:06
ПОСНИ РОЛАТ ОД ГОТОВИХ КОРА: Одлична идеја за посно предјело
АКО тражите савршено предјело за свечану трпезу или практично јело које се брзо припрема, овај посни ролат од хрскавих кора и богатог, кремастог надева биће прави хит. Једноставни састојци и одличан укус чине га идеалним избором за све прилике.
01. 12. 2025. у 07:00
ПОСНИ РОЛАТ СА СПАНАЋЕМ И ТУЊЕВИНОМ: Укус нимало не заостаје за класичним верзијама!
ПРИПРЕМА није компликована, а укус овог ролата нимало не заостаје за класичним верзијама које садрже јаја или сир.
30. 11. 2025. у 18:30
НАЈТРАЖЕНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ ТОРТУ: Пуна фила и укусна, нестаје за трен
ОВА торта је једноставна за припрему, а њени богати укуси сигурно ће импресионирати све госте.
30. 11. 2025. у 13:48
ДОМАЋИ ХЛЕБ: Рецепт са само 4 састојка
ДОМАЋИ хлеб може бити једноставан чак и за почетнике.
30. 11. 2025. у 12:40
ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
ПРЕДСТАВЉАМО вам туршију какву ћете заиста волети.
30. 11. 2025. у 10:26
НАЈТРАЖЕНИЈИ ПОСНИ НАМАЗ ОВЕ ЗИМЕ: Овај рецепт је освојио друштвене мреже, кухиње и канцеларије
СЕЗОНА поста сваке године врати у фокус једно важно питање: може ли посна трпеза да буде истовремено здрава, једноставна и укусна? Одговор је да и то захваљујући једном рецепту који је последњих недеља постао прави хит. У питању је домаћа посна паштета од шампињона и ораха, намаз који је толико добар да га обожавају и они који уопште не посте.
30. 11. 2025. у 07:37
РАЖЊИЋИ СА ФЕТОМ И КРАСТАВЦЕМ: Свежина Медитерана у једном залогају
УКОЛИКО тражите брзо, упечатљиво и визуелно допадљиво предјело, ови грчки ражњићи биће ваш нови хит. Хрскав краставац, кремаста фета и маслине спајају се у освежавајућу комбинацију која се служи хладна — идеална за летње дружење, свечани сто или коктел-забаву.
30. 11. 2025. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ ПОГАЧУ: Мека као душа, једноставна за припрему, а укус ће вас одушевити
УКОЛИКО вам слава пада на пост, а желите да одушевите госте преукусном, меканом погачом, ово је рецепт за вас.
29. 11. 2025. у 15:00
ТАЈНА НАЈУКУСНИЈЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Један детаљ из рецепта мења све
ЛУК се не пржи, не динста, не карамелизује, само се исече на ситно и стави у хладну воду са рибом.
29. 11. 2025. у 08:55
ХРСКАВЕ ТИКВИЦЕ У БАДЕМОВОМ БРАШНУ: Брз, здрав и неодољиво укусан специјалитет
РЕЦЕПТ који је освојио љубитеље лаганих оброка — хрскаве тиквице у бадемовом брашну и пармезану постале су хит међу онима који траже савршен спој једноставности и богатог укуса.
29. 11. 2025. у 07:00
НАПРАВИТЕ САВРШЕНЕ УКРАСЕ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ: Из манастира стижу савети са којима не можете погрешити
УЗ неколико састојака и мало стрпљења, свака домаћица може да обликује руже,листиће и цветове од теста који ће славски колач претворити у истински симбол вере.
28. 11. 2025. у 13:25
ПОСНЕ ЖЕРБО ШТАНГЛИЦЕ: Традиционални колач пун укуса
Комбинација меканог теста, мирисног џема од кајсије и богатих млевених ораха чини овај колач савршеним за славе, празнике и све посебне прилике.
28. 11. 2025. у 13:00
БАУНТИ ШТАНГЛИЦЕ: Препознатљив, богат укус кокоса са додатком кекса — савршена комбинација!
Кексаста подлога, мирисни бели фил од кокоса и нежна чоколадна ганаш глазура чине савршен слојевити дезерт који изгледа префињено, а припрема се без много труда.
28. 11. 2025. у 12:08
КРЕМ ЧОРБА ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Брз и мирисан оброк
Комбинација благог карија, кремастог кокосовог млека и лагане љутине чилија даје јелу дубину укуса, а додавање мало пиринча чини је још богатијом и пунијом.
28. 11. 2025. у 11:00
НОВИ ФАВОРИТ ДОМАЋЕ ТРПЕЗЕ: Срби га обожавају јер се спрема брже од пиринча
АКО сте икада стајали над шпоретом и размишљали шта да послужите уз месо или поврће, а да не буде оно досад исто, кус кус вам вероватно већ куца на врата.
28. 11. 2025. у 08:50
КИНДЕР ШТАНГЛИЦЕ: Једноставне, декоративне и увек тражене
Киндер штанглице су један од омиљених колача без печења — неодољива комбинација чоколадног доњег слоја и нежног белог млечног крема који подсећа на укус чувених киндер чоколадица.
28. 11. 2025. у 07:00
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00