КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света

КАКО СЕ ПРАВИ АПЕРОЛ СПРИТЗ: Најпопуларнији летњи коктел који су Италијани деценијама крили од света

Аперол спритз је коктел који данас изузетно популаран, а заправо се већ одавно пије у Италији. Некада се пио у њиховим конобама, а корени овог коктела датирају још од 19. века.

07. 08. 2024. у 17:23

РЕЦЕПТ ЗА КУВАНИ СОК ОД ПАРАДАЈЗА БЕЗ КОНЗЕРВАНСА: Једноставна припрема за омиљен додатак јелима

РЕЦЕПТ ЗА КУВАНИ СОК ОД ПАРАДАЈЗА БЕЗ КОНЗЕРВАНСА: Једноставна припрема за омиљен додатак јелима

За припрему најједноставнијег, а најлепшег сока од парадајза не треба вам много времена, нити неки специјални савети. Оно на шта треба да обратите пажњу јесте квалитет парадајза, мора да буде добро зрео, а најбоље је ако можете да нађете домаћи парадајз.

05. 08. 2024. у 19:00

НАМАЗ ОД ТИКВИЦА: Рецепт за намаз који ћете обожавати

НАМАЗ ОД ТИКВИЦА: Рецепт за намаз који ћете обожавати

Сезонске намирнице организам посебно воли, а тиквице су једна од њих. Идеалне су у сваком оброку, а намаз од тиквица доручак је који дефнитивно треба да пробате. Рецепт је лак, а укус ненадмашан.

30. 07. 2024. у 17:00

ДОМАЋА ПАШТЕТА ОД МАСЛИНА: Деликатесан намаз постаће ваша омиљена мазалица

ДОМАЋА ПАШТЕТА ОД МАСЛИНА: Деликатесан намаз постаће ваша омиљена мазалица

Маслине се најчешће служе као прилог или додатак салати, а сада од њих можете да направите укусан намаз који ће одушевити и највеће пробирљивце. Потребно вам је свега неколико састојака и пар минута за припрему, а одличан је за предјело или доручак. Водите рачуна да приликом припреме користите маслине које нису горке.

24. 07. 2024. у 12:44

РЕЦЕПТ ЗА САГАНАКИ: Грчки специјалитет од ког се стварају зазубице

РЕЦЕПТ ЗА САГАНАКИ: Грчки специјалитет од ког се стварају зазубице

Саганаки је познати грчки специјалитет, који се врло лако припрема и исто тако лако поједе. Ради се о чувеном прженом сиру, који се припрема уз само неколико састојака. Како би одушевили госте, Грци га често "запале" уз помоћ њиховог чувеног пића узо, али то је све по индивидуалној жељи припреме.

23. 07. 2024. у 13:00