ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
20. 10. 2024. у 07:00
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
Повезане вести

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

ФЕНОМЕНАЛАН РУЧАК: Пилетина на ловачки начин, ужитак у укусу и ароми
Пилетина на ловачки начин је јело уз које можете послужити прилог који вам одговара, пиринач, кромпир пире, њоке, шпагете, и уживајте у ручку који је за чисту десетку.
02. 04. 2025. у 08:30

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30

ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
22. 03. 2025. у 10:00

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

КЛАСИК ЗА СВА ВРЕМЕНА: Лења пита са маком
Лења пита са маком је једноставан, али богат колач који ће се сигурно допасти и љубитељима традиционалних укуса и онима који траже нешто ново, али проверено добро.
23. 04. 2025. у 11:30

МЕДАЉОНИ У САФТУ: Ручак толико сочан и укусан да се остатак помаже са хлебом
Не зна се шта је укусније месо или сос.
23. 04. 2025. у 10:00

ХАШУРЕ: Турски специјалитет у којем је спојено неспољиво, према легенди је најстарији десерт на свету
Турски специјалитет настао после потопа Земље, у сочном споју различитих укуса.
23. 04. 2025. у 08:00

ХРСКАВА ЈАЈА СА СЛАНИНИЦОМ: Идеалан начин да их искористите после Ускрса
ЗА ова пуњена јаја треба само мало више труда који се апсолутно исплати.
23. 04. 2025. у 07:00

КОЛАЧИ СА НАЈСЛАЂИМ ИМЕНОМ НА СВЕТУ: Медењаци, баш као што су га правиле и наше баке
Традиционални колачићи које сви воле, а имају и дебелог разглога за то.
22. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)