ПИЛЕЋИ ПОТАЖ СА ПРАЗИЛУКОМ И ЦЕЛЕРОМ: Савршено кремаст, који мирише и прија у свако доба дана
19. 03. 2024. у 11:00
Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
Повезане вести

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО ПРИПРЕМА: Пилетина са младим луком и зеленом папричицом
АКО желите да припремите оброк са пилетином, овај рецепт је један од бољих предлога.
27. 06. 2025. у 09:00

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00

РЕЦЕПТ ЗА ГУСТУ ПИЛЕЋУ ЧОРБУ: Класик који не пролази и савршена је за све прилике
Густа пилећа чорба прави се са мешаним поврћем и павлаком, идеална за лагани оброк.
19. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ТАКО ЈЕДНОСТАВНО, А ТАКО УКУСНО! Брза банана торта са богатим филом
ИДЕАЛАН је избор за све који воле слаткише с воћном нотом и раскошним слојевима - прави десерт за посебне прилике.
08. 07. 2025. у 19:25

ОСВЕЖАВАЈУЋА И ЛАГАНА: Летња крем чорба са тиквицама и црвеним сочивом
ЧОРБА коју ћете стално правити. Лагана, кремаста чорба са тиквицама. Иделана летња чорба.
07. 07. 2025. у 07:25

ОСВЕЖАВА, ЗА СВЕГА НЕКОЛИКО МИНУТА: Смути са боровницама
У летњим месецима, када температуре расту, организму највише пријају лагани, освежавајући и хранљиви оброци.
06. 07. 2025. у 13:00

СВИ ЋЕ ТРАЖИТИ РЕЦЕПТ: Једноставна салата са авокадом и поврћем
ИДЕАЛНА салата за сваки дан.
06. 07. 2025. у 11:00

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00
Коментари (0)