ПИЛЕЋИ ПОТАЖ СА ПРАЗИЛУКОМ И ЦЕЛЕРОМ: Савршено кремаст, који мирише и прија у свако доба дана
19. 03. 2024. у 11:00
Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
Повезане вести
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
ТУРСКА ПИЛЕЋА ЧОРБА: Идеална за хладно време, окрепљујућа и пуна витамина (ВИДЕО)
Испробајте и рецепт за пилећу чорбу какву Турци праве, која је пуна разноврсног поврћа, здравог белог меса, али и резанаца. Ако желите уместо куповних можете да користите и домаће резанце. Лако и брзо се спрема, а може да се једе и као оброк.
08. 12. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
БЕЛА ЧОРБА ОД ПИЛЕТИНЕ: Према рецепту наших бака, идеална за ове хладне дане
Бела чорба је класик који не пролази и савршена је за све прилике.
13. 11. 2024. у 10:00
КРЕМ ЧОРБА, ЗАСИТНА КАО ЦЕО ОБРОК: Потаж са пилетином и њокама, пуног укуса, јак и издашан
ГУСТА чорба са пилетином и њокама је пуног укуса, јака и издашна.
28. 10. 2024. у 13:28
Најновије из рубрике
ДА СУТРА БУДУ НА ТРПЕЗИ: Василице са медом - Слатко пециво које се традиционално прави за Мали Божић
Василице су слатко пециво који се код нас служи на Мали Божић.
13. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
МЕКСИЧКА САЛАТА: Освојиће сва ваша чула, како укусом, тако и изгледом
Некада најједноставније ствари доносе огромну промену, што апсолутно важи за ову салату која је истовремено блага али и веома хранљива.
12. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ЖЕРБО РОЛАТ: Један од оних старинских неодољивих посластица којима је тешко одолети
Уживајте у омиљеној посластици неодољивог укуса.
12. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ЗА ОВАЈ РУЧАК БИЋЕ ВАМ ПОТРЕБНО 15 МИНУТА: Таљателе са сланином
Сочно и сласно јело распаметиће и оне избирљиве.
12. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)