Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
Повезане вести
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
ТУРСКА ПИЛЕЋА ЧОРБА: Идеална за хладно време, окрепљујућа и пуна витамина (ВИДЕО)
Испробајте и рецепт за пилећу чорбу какву Турци праве, која је пуна разноврсног поврћа, здравог белог меса, али и резанаца. Ако желите уместо куповних можете да користите и домаће резанце. Лако и брзо се спрема, а може да се једе и као оброк.
08. 12. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
БЕЛА ЧОРБА ОД ПИЛЕТИНЕ: Према рецепту наших бака, идеална за ове хладне дане
Бела чорба је класик који не пролази и савршена је за све прилике.
13. 11. 2024. у 10:00
КРЕМ ЧОРБА, ЗАСИТНА КАО ЦЕО ОБРОК: Потаж са пилетином и њокама, пуног укуса, јак и издашан
ГУСТА чорба са пилетином и њокама је пуног укуса, јака и издашна.
28. 10. 2024. у 13:28
Најновије из рубрике
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КРОМПИРОМ И СИРОМ: Брзинска вечера за целу породицу (ВИДЕО)
Служите док је топло.
13. 12. 2024. у 16:00
РЕФОРМА ЈЕ ОМИЉЕНА ТОРТА У СРБИЈИ: Доносимо вам рецепт за посну верзију
Посна реформа торта учиниће сваку трпезу слатком и свечаном.
13. 12. 2024. у 15:00
ПРЕУКУСНА ПОСНА ПАСТА СА ПОВРЋЕМ: Идеална за лагани ручак или вечеру (ВИДЕО)
Ова једноставна а укусна паста са поврћем када се охлади и тестенина упије све сокове, постаје још боља.
13. 12. 2024. у 13:00
ПОСНЕ РАФАЕЛО КУГЛИЦЕ: Толико укусне да увек прве нестану са славског тањира
Ако сте у недостатку идеја за улепшавање славске трпезе и желите да је обогатите и одушевите све госте, испробајте овај рецепт. Између посног и мрсног рафаела не зна се који је лепши.
13. 12. 2024. у 12:43
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА ШУНКОМ И ЛУКОМ: Мирис, укус и једноставна припрема
Ово јело ће постати нови специјалитет ваше трпезе.
13. 12. 2024. у 11:00
Коментари (0)