САЛАТА СА ПРОСОМ И ПОВРЋЕМ: Брзо се спрема, још брже поједе
29. 05. 2024. у 11:00
За салату од проса биће вам потребно само пола сата, уз кување самог проса. Можете да је једете као оброк салату, или као прилог уз главно јело.
Повезане вести

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00

ИДЕАЛНО ЗА ЛЕТО: Салата са тиквицама, куваним јајима и топљеним сиром
АКО тражите рецепте за салате са тиквицама и сиром, на правом сте месту. Ова салата са тиквицама и јајима је лаган, здрав и укусан оброк који се брзо припрема.
19. 06. 2025. у 07:00

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
19. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00

ПРАВЕ СЕ БРЗО, БЕЗ ПОХОВАЊА И ПРЖЕЊА, А ЈЕДУ СЕ С НОГУ! Домаће грисине од пилетине
ОВЕ грисине од пилетине су здраве, практичне и идеалне за понети, пробајте, и стално ћете их правити.
26. 07. 2025. у 18:54

РЕЦЕПТ ЗА ПАНЦЕРОТЕ: Идеалне за доручак, ужину или за пут
МЕКО тесто, топљени сир, парадајз сос и омиљени додаци – све што волимо код пице, сада у форми златно печених паницерота. Идеалне за доручак, ужину или понети на пут.
26. 07. 2025. у 10:00

ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мирисна, мекана и пуна укуса (РЕЦЕПТ)
ШТРУДЛА са маком је прави класик домаће кухиње. Уз овај једноставан рецепт, лако ћете направити посластицу која враћа у детињство и мами осмехе.
26. 07. 2025. у 09:00

СЕРВИРАЈУ СЕ ПРЕЛИВЕНИ КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Хрскави печени кромпири (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНА техника која ће вам омогућити да направите печени кромпир који је хрскав споља, мекан изнутра и одличног укуса!
26. 07. 2025. у 07:00
Коментари (0)