ДОМАЋА ЧОРБА СА МЕСОМ, ПОВРЋЕМ И БУЛГУР ПШЕНИЦОМ: Рецепт за укус као из ресторана

ДОМАЋА ЧОРБА СА МЕСОМ, ПОВРЋЕМ И БУЛГУР ПШЕНИЦОМ: Рецепт за укус као из ресторана

Ова чорба је право јело „на кашику“ — топла, богата и заситна, са комадима сочне говедине, поврћем и булгуром који даје благу орашасту ноту и одличну текстуру. Идеална је за породични ручак или вечеру, нарочито кад је потребно нешто конкретно, али здраво.

12. 04. 2025. у 10:00

ИТАЛИЈА НИКАД НИЈЕ БИЛА БЛИЖА: Шпагете карбонара, уживање у сваком залогају

ИТАЛИЈА НИКАД НИЈЕ БИЛА БЛИЖА: Шпагете карбонара, уживање у сваком залогају

Кад помислите на Италију сигурни смо да одмах на уму имате и шпагете, а карбонара су сам синоним ове земље. Са хрскавом сланиницом, толико су укусне да нећете моћи да станете кад почнете да их једете.

12. 04. 2025. у 08:30

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити

За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.

11. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА МЛАДИМ ЛУКОМ И ПАВЛАКОМ: Савршен прилог уз печење

САЛАТА СА МЛАДИМ ЛУКОМ И ПАВЛАКОМ: Савршен прилог уз печење

Ако тражите свежу пролећну салату и нешто што би вам добро дошло као прилог уз васкршњу трпезу, имамо прави рецепт. Спремите лагану али веома укусну салату од младог лука, павлаке и фете и ваши укућани ће вам бити захвални.

11. 04. 2025. у 13:00