КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате

Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.

20. 04. 2025. у 10:00

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави

Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.

18. 04. 2025. у 16:00

СОК ОД КОПРИВЕ: Рецепт за освежавајући напитак пун витамина

СОК ОД КОПРИВЕ: Рецепт за освежавајући напитак пун витамина

Домаћи сокови су увек препорука за подизање имунитета, а сок од коприве умногоме томе може помоћи. Рецепт за сок од коприве је онај који ће вам увек бити при руци и којим ћете обрадовати укућане.

18. 04. 2025. у 14:30

ПРЕДЛОГ ЈЕЛОВНИКА ЗА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Од предјела до дезерта, јела у којима ће уживати сви укућани

ПРЕДЛОГ ЈЕЛОВНИКА ЗА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Од предјела до дезерта, јела у којима ће уживати сви укућани

Нека јела су таква да једноставно нисмо спремни никад да их се одрекнемо и у њима се ужива свим чулима. Велики петак је дан када се често сви окупе на породичном ручку, а ево шта је то што можете да спремите тако да цела породица ужива свим чулима.

17. 04. 2025. у 19:17

УСКРШЊИ КОЛАЧ: Савршен је додатак празничној трпези, било уз јутарњу кафу, као дезерт или слатки доручак (ВИДЕО)

УСКРШЊИ КОЛАЧ: Савршен је додатак празничној трпези, било уз јутарњу кафу, као дезерт или слатки доручак (ВИДЕО)

Припрема је једноставна и не захтева пуно времена, што га чини идеалним избором за оне који желе брзо и лако да направе нешто укусно.

17. 04. 2025. у 16:00