ТАЈНА ПРАВЕ КАФАНСКЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Врхунски кувари користе ове састојке који је чине преукусном
06. 10. 2023. у 17:00
ПРИПРЕМА рибље чорбе за многе је велики изазов. Колико год се трудили да буде укусна, чини се да је она кафанска далеко боља. Тајна је у неколико састојака који је чине неодољивом.
Повезане вести

ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
12. 06. 2025. у 11:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

ПРАВА КАФАНСКА: Телећа чорба, баш као из ресторана (ВИДЕО)
РУЧАК "на кашику" свима је омиљени, а овом рецепту нико не може одолети.
31. 05. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

ХЛАДНА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Рецепт за савршену чоколадну торту
Лагана, кремаста и освежавајућа – ова хладна чоколадна торта без печења идеалан је избор за све љубитеље чоколаде. Савршена је и за свечане прилике и за брз, сладак ужитак код куће.
27. 08. 2025. у 11:49

ПИЛЕЋА ЧОРБА: Топло јело за било које доба године
Пилећа чорба је укусно и топло јело које прија у свако доба године. Лака је за припрему, а увек нас подсети на домаћу кухињу.
23. 08. 2025. у 10:00

МАЛИНА ТОРТИЦА: Једноставан рецепт за савршену слатку паузу
Лагана, освежавајућа и неодољиво кремаста – ова малина тортица је савршен десерт за сваку прилику. Брза је за припрему, а изгледа као да је стигла из витрине најлепше посластичарнице.
23. 08. 2025. у 09:00

ПИТА ПИЦА: Рецепт за неодољиву комбинацију укуса
Данас са вама делимо рецепт за питу-пицу – неодољиву комбинацију меканог теста, богатог филa и мириса који освајају на први залогај. Савршена је за породични ручак или дружење са пријатељима.
23. 08. 2025. у 08:00

ШТАПИЋИ СА СИРОМ: Рецепт за брзу и укусну грицкалицу
Мирисни, мекани и топли штапићи са сиром идеални су за доручак, ужину или као грицкалица уз дружење. Једноставно се припремају, а још брже поједу.
23. 08. 2025. у 07:00
Коментари (0)