БАНАНА ЧИЗКЕЈК: Савршена посластица, коју морате да пробате

БАНАНА ЧИЗКЕЈК: Савршена посластица, коју морате да пробате

Деликатна равнотежа и текстуре укуса су невероватне у овом десерту. Слаткоћа и сол који се савршено слажу је оно што чини чизкејк тако јединственим и главни је разлог популарности фамозног колача од сира.

15. 03. 2025. у 12:00

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса

Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.

13. 03. 2025. у 15:00

ФРАНЦУСКА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Толико кремаста и сочна, да нећете моћи да јој одолите

ФРАНЦУСКА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Толико кремаста и сочна, да нећете моћи да јој одолите

Француска чоколадна торта има лагани чоколадни фил у кори, а преливена је издашном количином домаћег шлага. Поспите је одозго чоколадним струготинама и добићете једноставну, а свечану торту.

13. 03. 2025. у 12:00

НЕ ПЕЧЕ СЕ, А ЛАКО СЕ СПРЕМА: Сарајевска торта, врло је издашна и топи се у устима

НЕ ПЕЧЕ СЕ, А ЛАКО СЕ СПРЕМА: Сарајевска торта, врло је издашна и топи се у устима

Сарајевска торта је прави невероватно лако, идеална је за све врсте славља, али и за изненадне госте - сви ће вам тражити парче више због савршеног чоколадног укуса.

12. 03. 2025. у 12:00

САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА ЗА ЉУБИТЕЉЕ ПИСТАЋА: Кремаста, сочна и пуна богатог  укуса

САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА ЗА ЉУБИТЕЉЕ ПИСТАЋА: Кремаста, сочна и пуна богатог укуса

Ако сте љубитељ пистаћа, овај колач ће вас одушевити! Комбинација меканог, ваздушастог бисквита са хрскавим пистаћима, натопљеног ароматичним пистаћ млеком и прекривеног богатом кремастом глазуром, ствара десерт којем је тешко одолети.

07. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ТОРТА ЈУЖНИ ВЕТАР: Неодољиво кремаста са корама које се топе у устима (ВИДЕО)

ТОРТА ЈУЖНИ ВЕТАР: Неодољиво кремаста са корама које се топе у устима (ВИДЕО)

Јужни ветар торту правиле су још наше баке, а рецепт се обично преноси са колена на колена. Једна је од најкремастијих које сте икада јели, а укус очарава већ при првом залогају.

01. 03. 2025. у 15:00Joвана Васић