VUČUROVIĆ: Picula je zalutao na funkciju predsedavajućeg EP

V. K.

13. 09. 2021. u 19:10

PREDSEDAVAJUĆI EP za Crnu Goru, Tonino Picula, zalutao je na tu funkciju, jer on pokazuje netrpeljivost prema više od pola građana naše zemlje, a snažno podržava poraženu politiku Mila Đukanovića, kazao je Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta.

ВУЧУРОВИЋ: Пицула је залутао на функцију председавајућег ЕП

Foto: Printscreen

- Nema čuđenja, ništa dobro Crnoj Gori, srpskom narodu i Srbiji ne misli Tonino Picula, On je tipični predstavnik hrvatske politike, pa je samim tim i očekivano da se na meti njegovih fantazija i neistina nađu Srbi, Srbija, SPC...To je nešto toliko puta viđeno, a ni vešti Picula nije dugo mogao da krije svoje pravo lice, a ta lica iz Hrvatske su dobro poznata srpskom narodu. To što se ogrnuo plaštom izvestioca EP u jednu ruku govori i o EP i institucijama EU, a sa druge strane samo pokazuje ono što je nama poznato -  kada su u pitanju srpski narod i Srbija, u Hrvatskoj nije bitno sa kojeg političkog pola neko dolazi, svi su nepogrešivo na istoj, antisrpskoj strani, a u poslednjih sto godina se pokazalo šta je u temeljima te politike. Sigurno nisu demokratija, ljudska prava, antifašizam, već sve suprotno od toga - kazao je Vučurović i dodao:

- Onaj u Crnoj Gori ko je vezan za tradiciju i pretke sigurno ne može pronaći saveznike i prijatelje među političkim ekstremima u Zagrebu, ali može onaj ko je vezan za ideologiju Sekule Drljevića. Zato Picula, Milanović, Prkačin i slični svoje favorite traže u sledbenicima ideologije ustaše Drljevića, koja je ubedljivo manjinska u CG. To je svakako njihovo pravo, ali nakon takvog otvorenog svrstavanja može se zaključiti da Picula više ne može  obavljati funkciju izvjestioca EP za CG - kaže Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!