"POPISA NEMA JER IMAJU STRAH OD SRPSTVA" Miljanić: Krivokapićeva vlada sastavljena od zapadnih agenata

Veliša KADIĆ

26. 01. 2022. u 10:27

FUNKCIONER Nove srpske demokratije Ilija Miljanić izjavio je da je nova Vlada „posrnulog Zdravka Krivokapića“ sastavljena od zapadnih agenata uz posredovanje dela kandidata „hibridnih puzavaca Pozitivne tvorevine Darka Pajovića“. Podseća da velike narodne pobede Nove srpske demokratije, Socijalističke narodne partije i Demokratske narodne partije nisu rezultirale nijednim razgovorom sa premijerom.

ПОПИСА НЕМА ЈЕР ИМАЈУ СТРАХ ОД СРПСТВА  Миљанић: Кривокапићева влада састављена од западних агената

Foto skupština.me

- Velika nesreća ovoga vremena je preseljenje mitropolita Amfilohija u večnost nebeske taštine. Upravo samo Amfilohije je mogao i umeo da preseca trule daske. Znamo da se premijer Krivokapić ništa ne pita i jasno je da je Crna Gora okupirana od NATO saveza i da sve zadatke donose lože sa Evroatlanskog astala. Upravo je njegova samovolja dovela do sadašnjeg stanja. Imao je šansu da formira britke stručne komisije, da uredi biračke spiskove, a ne da imamo više od 100.000 glasača od građana sa pravom glasa u Crnoj Gori! Popisa stanovništva nema jer mu ne odgovara zbog straha od srpstva (pogotovu kad Eskobar naredi da će Srbi sa popisom uliti nacionalizam), a iako zna da su upravo Srbi izneli glavni teret velike pobede od 30. avgusta 2020. godine - rekao je Miljanić.

foto: Demokratski front

- Takođe, od mafijaških klanova koji utreše Crnu Goru ni pomena. Zašto nisu iza rešetaka: Mićunović, braća Đukanović, Barović, Brković, Veljović, Bokan? Šta radi tajkun Veselin Pejović sa rudnim bogatstvom i na koji način raubuje nikšićke Boksite, a evo i više milionskih pronevera sa kompanjonima iz države Izrael. Pominjemo samo neka imena, a ovaj Montenegro je pun mafijaških klanova. Temeljni Ugovor SPC u Crnoj Gori i dalje je u fioci - navodi Miljanić, koji kao izlaz duboke krize vlasti vidi prvo kroz tehničku Vladu, uz kompromis svih iz pobedničke koalicije, pa nakon rada na biračkim spiskovima zakazati poštene i prvi put fer izbore.

- Ako to ne uradimo i povratimo narodno poverenje, od 30. avgusta sledi nam dodatna omča oko vrata - poručuje Miljanić.

BONUS VIDEO:

POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protest građana Nikšića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili